Teknoloji

OnePlus dalgınlığa gelerek başka bir markanın reklamını paylaştı!

ONEPLUS, resmi hesaplarından TWİTTER hesaplarından biri, yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Çünkü TWİTTER’DEKI paylaşımın altında yer alan etiket, hangi cihaz üzerinden paylaşım yapıldığını gösteriyor. Teknoloji devi de bu durumundan nasibini aldı ve yakın zamanda tanıtılacak ONEPLUS 11 için reklam yapmak isterken TWİTTER FOR IPHONE etiketiyle paylaşım yaptı.

ELON MUSK, TWİTTER FOR IPHONE’IN kaldıracağını açıklamıştı!

TWİTTER’DA TEETLERIN alt kısmında paylaşımın ANDROID ya da IPHONE üzerinden yapıldığını belirten bir etiket yer alıyor. Fakat bu etiket ONEPLUS gibi markaları zor durumda bırakıyor. Son olarak ünlü YOUTUBERE  MARGUES BROWNLEE, 2022 yılı en iyi akıllı telefonlar için ödüllerini yayınlarken ONEPLUS 10T için de bir tane verdi.

ONEPLUS Amerika’nın sosyal medya hesabı, MARGUES BROWNLEE’YE yanıt vererek ödülü nasıl alacaklarını sordu ve 2023 yılında tanıtacağı ONEPLUS 11 için “yanıldığınızı kanıtlayacağız” yazdı. Fakat ONEPLUS’IN TWEEYININ altında dikkat çeken TWİTTER FOR IPHONE  etiketi, şirket için ters tepti.

BROWNLE, kısa süre sonra aldığı bir ekran görüntüsüyle LOL (LAUGH OUT LOUD) yüksek seslem gülmek anlamına gelen bir paylaşım yaptı. ONEPLUS ise bu olayın ardından herhangi bir TWEETER yanıt vermedi.

Daha önce de birçok marka ONEPLUS gibi aynı hatayı gerçekleştirdi. Sadece akıllı telefon firmalarının resmi hesapları değil el olarak şirketlerin CEO’larının da bu şekilde IPHONE kullandığı birçok kez ortaya çıktı. Teknoloji devleri bu konuyla ilgili açıklama yaparak genellikle bu sayede rakiplerini tanıdığını açıkladı.

ELON MUSK, kısa süre önce Apple ile reklamlar konusunda varamadığı anlaşmalardan dolayı bu etiketin kalkacağını açıklamıştı. Fakat Tim COOK’LA bir araya gelmesinden sonra sorunları çözmüş olmalarından kaynaklı bu konuda herhangi bir değişiklik yapmadı.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ONEPLUS TWİTTER FOR IPHONE etiketli paylaşımından sonra bir açıklama yapacak mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir