Sosyal Medya

Netflix yakın zamanda canlı yayın yapıcak!

Dünyanın en popüler içerik platformu NETFLİX, abone sayısını artırmak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Öyle ki platform üzerinden canlı yayın yapacağını açıklayan, gerçekleşeceği tarihi ve gösteriyi sunacak kişiyi duyurdu.

NETFLİX’IN canlı STAND-UP gösterisi ne zaman?

Genellikle film ve dizilere ağırlık veren NETFLİX, geçtiğimiz aylarda yayın hayatı boyunca ilk defa bir canlı yayın yapacağını açıklamıştı. Bu kararıyla dikkatleri üstüne çeken platform, nihayet resmi YOUTUBE kanalı yayının yapılacağı kesin tarihi duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre NETFLİX, CHRİS ROCK’IN CHRİS ROCK: SELECTIVE OUTRAGE adındaki şovunu canlı olarak yayımlayacak. Öyle ki bu yılın Mart ayında gerçekleşen Oscar Ödüllerinde sunucu olan ünlü komedyen, yaptığı espriden dolayı WILL Smith‘in kendisine attığı tokatla sosyal medyada oldukça ses getirmişti.

CHRİS ROCK: SELECTIVE OUTRAGE5 Mart 2023 tarihinde saat 06.00’da küresel olarak canlı yayımlanacak. Bununla beraber akıllarda oluşan “Altyazı olacak mı?” sorusu için NETFLİX’TEN bir bilgi paylaşılmadı. Ancak bunun canlı şekilde sunulacağını düşünürsek, altyazı olması pek de mümkün görünmüyor.

NETFLİX’IN komedi kategorisinden sorumlu başkan yardımcısı ROBBİE PRAW‘IN, konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde;

CHRIS ROCK bizim neslimizin en İKONIK ve önemli komedi sanatçılarından biri. Tüm dünyanın canlı bir CHRIS ROCK komedi etkinliğini deneyimleyebileceği ve NETFLİX tarihinin bir parçası olacağı için çok heyecanlıyız. Bu unutulmaz bir an olacak ve CHRIS’IN bu meşaleyi taşıdığı için çok onur duyuyoruz.

ROBBİEPRAW

CHRIS ROCK, Şubat 2018’de ilk defa NETFLİX’TE yayınlanan CHRİS ROCK: TAMBORİNE adındaki şovuyla ününe ün katmıştı. CHRİS ROCK: SELECTIVE OUTRAGE ile birlikte ünlü komedyenin ikinci özel STAND-UP gösterisi olacak.

Peki sizler NETFLİX’IN ilk canlı şovu CHRİS ROCK: SELECTIVE OUTRAGE hakkında neler düşünüyorsunuz? İzleyecek misiniz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir