Donanım İncelemeler Teknoloji

GOOGLE PLAY, PARMAK İZİ DESTEĞİ VERECEK

Teknolojik alanda yer alan her yeni özellik, kullandığımız cihazları çok daha üst düzey bir performansla kullanabilmemize olanak sağlayacaktır. Android uygulamaların ücretli veya ücretsiz olarak satın alınabildiği bir mağaza olan Google play store, Android 6.0 Marshmallow ara yüzü ile çok daha yenilikçi bir hale gelmiş ve yeni bir güncelleme ile de Google play parmak izi desteği vereceği açıklanmış olmaktadır.

Bu özellik sayesinde satın alımlarda parmak izinizi kullanabileceksiniz. Bu özellik İphone 5s ile akıllı cihazlarda kullanılmaya başlanmıştı. Sonraki modellerinde yer alan Touch ID sayesinde App store artık şifre yerine parmak izi kullanmaya başlamıştır. Google Apple’ı biraz geriden takip etmekte, ancak gelen teknoloji haberlerinde yeni bir güncelleme ile Android cihazlarında bu özelliği kullanabileceği belirtilmektedir.

Bu özelliği Android cihazlar arasında iki model bulunmaktadır. Bunlardan biri Huawei Nexus 6p diğeri ise LG Nexus 5X olmaktadır. Yapılan teknoloji incelemelerinde oldukça beğenilen bir özellik olan parmak izi desteği ile Android cihazlarda apple cihazlarla aynı kaliteyi kullanma hakkına sahip olacaktır.

5 thoughts on “GOOGLE PLAY, PARMAK İZİ DESTEĞİ VERECEK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir