Teknoloji

Apple Store’da iPhone Uyumlu Sanal Gerçeklik Gözlüğü Satılmaya Başladı

Son dönemlerde iyice popüler olmaya başlayan sanal gerçeklik durumuna Apple da sessiz kalmayarak iPhone uyumlu olan sanal gerçeklik gözlüğü satımına başladı.

2016 yılında ciddi çıkışa geçmesi beklenmekte olan sanal gerçeklik deneyimi için birçok firma desteklerini esirgemedi. Şimdi ise bir anda bu kadar fazla popüler olmaya başlayan teknolojiye sessiz kalmayan Apple, direkt olarak Apple Store üzerinde sanal gerçeklik gözlüğü satmaya başladı.

View-Master tarafından tasarlanmış olan ve üretilen sanal gerçeklik gözlüğü aynı zamanda sırasıyla iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6 ve iPhone 6s Plus ile tam uyumlu olarak çalışabilmekte. Gerek 360 derecelik videolar, gerekse sanal gerçeklik uygulamaları ve oyunları ile kullanılabilen gözlük aynı zamanda da şık bir tasarıma sahiptir.

Görünüş o ki herhangi bir kafa bandına sahip olmadığı için elinizde tutmanız gerekecek olanView-Master’da 12.7 cm genişlik ve 23.4 cm uzunluk bulunmaktadır. Normalde iPhone 6 ve sonrası için de dizayn edilmiş olan gözlük iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 5 modelleri için daha küçük bir hazneye sahip bir aparatı da yanında gönderilmekte. 29.95 dolar‘dan ABD mağazasında satışa sunulmuş olan bu gözlük ilerleyen zamanlarda ise Türkiye’de satışa sunulacaktır.Kaynak : İphone Uyumlu Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir