Genel

Bazı Amerikanlar Apple’ın ABD’yi Yönetmesini İstiyor!

Yapılmış olan anketlerin sonuçlarına göre bazı Amerikan seçmenler, ülkelerinin teknoloji devi olan Apple tarafından yönetilmesine sıcak bakmaktalar.

Siyasal güç, askeri güç ve ekonomik güç bakımından dünyanın en güçlü ülkesi olan Amerika, yepyeni bir başkanlık seçimine daha yaklaşmakta. Ülkede çok faza gergin bir ortam var ve halk, tam anlamı ile “Donald Trump’ı istemeyenler ” ve ” Donald Trump’ı isteyenler ” şeklinde ikiye ayrılmış durumda. Bu gergin ortamda sürdürülmüş olan seçim anketi çalışmaları, Amerikan vatandaşları başkanlık için enteresan bir adayı düşündüklerini gözler önüne sermiş oldu.

Yapılmış olan anketlere göre Amerika’da oy kullanabilecek kişilerin bir kısmı ( bizim ülkemizde 18 yaşının ütündekilere denk gelmekte ) Apple’ın ülkeyi birçok adaydan daha iyi bir şekilde yönetebileceğini düşünmekte. Amerika’da ana merkezi bulunan Apple, Amerikan vatandaşlarının çok fazla bir bölümüne satış yapmakta. Ülkede üretilmekte olan akıllı telefonlar neredeyse tamamı Apple tarafından üretilmekte, Apple cihazlarının kullanım yüzdesi, nüfus ile oranlandırıldığı zaman en fazla Apple ürününün kullanıldığı ülkenin Amerika olduğunu görmekteyiz. Apple’yi bu kadar fazla seven halkın böyle bir söz söylemesini tamamen doğal karşılayabiliriz.

Bir halkla ilişkiler firması olan RBB Brands‘in düzenlemiş olduğu bu ankete katılanlardan 1000 kişiden yaklaşık olarak 350’si ( 3’te 1’e denk geldiğini söyleyebiliriz ) Apple’nin diğer tüm adayların aksine ülkeyi daha iyi yönetebileceğini belirtti. Bu yapılmış olan anketin sonucunda ikinci sırada Walt Disney, üçüncü sırada ise Facebook yönetim ekibi yer almakta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir