İncelemeler Teknoloji

180 dolara 8 çekirdekli telefon: Micromax Canvas 5

Akıllı cihazlar artık daha akıllı ve daha ucuz olma yolunda. Hintli bir üretici firma tarafından yapılan duyurularda 180 dolara 8 çekirdekli telefon: Micromax Canvas 5 tanıtıldı. Bir önceki modeli Canvas 4 oldukça uzun bir süre önce piyasaya çıkmıştı. Yeni modelin iddialı özelliklerinin yanında uygun fiyatı ile de piyasada oldukça fazla konuşulacağa benziyor.

8 çekirdekli olan Canvas 5, Media tek MTK6753 yonga setine sahip olmaktadır. 5,2 inç full hd ekranının yanında 3 GB Ram ve 16 GB dâhili depolama alanı da oldukça üst düzey kapasite göstergesi olmaktadır. Gelen teknoloji haberlerinde kamera özelliklerinde orta düzey özellikler göze çarpmakta ve cihaz 13 arka, 5 MP ön kamera özelliklerine sahip olmaktadır. Çift sim kart desteği ile sunulmasının yanında 4G özelliği de bulunmakta, Canvas 5 Android 5.1 lollipop işletim sistemi ile de piyasalar da yer alacağı gün için geri sayıma başlamıştır.

Yapılacak teknoloji incelemelerinde nasıl sonuçlar çıkacağı bilinmez ama 183 dolarlık fiyat etiketinin tüketiciyi oldukça etkileyeceği söylenebilir.

2 thoughts on “180 dolara 8 çekirdekli telefon: Micromax Canvas 5

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir