Sponsor Yazılar

Yüzük Seçimi Neden Zor?

Yüzük Seçimi Neden Zor?

Yüzük Seçimi Neden Zor?

Teknoloji her alanda olduğu gibi kuyumculuk ve tasarım dünyasına da sunduğu kolaylıklar ile yaşamı şekillendiriyor. Bir zamanlar kuyumculuk el işçiliği ve ilkel yöntemlerle günler alan sabır gerektiren bir uğraş iken, günümüzde artan teknik olanaklar sayesinde sektörde milyonlarca yüzük tasarlanıp üretilebiliyor. Alternatifleri çoğaltmak memnuniyetlerin yanı sıra, seçim yapmakta kararsızlığa düşülmesine neden oluyor!

Yeni Nesil Yüzükler

Mücevher markaları son dönemlerde alyans yüzük ve değerli takı dünyasına çok özgün parçalar hazırlıyor. Gelin ve damat alyansları takım olarak tasarlansa da gelin alyansları daha çok taşlı veya daha süslü bir işleme ile farklı bir formda hazırlanıyor. Değerli taşlarla süslü yüzüklerin ilk bakışta dikkat çeken tarafı ise renkler.

Bazı modeller sadece beyaz altın, platin ve pırlanta taş kombinasyonu ile tasarlanırken, kırmızı, sarı, yeşil altın veya gümüş formatlarına da rastlamak mümkün.

Yüzük Seçimi Nasıl Kolaylaştırılır?

Evlilik tekliflerinin tüm kültürlerdeki ortak simgesi olan yüzük, düğün törenlerinin ve özel günlerin vazgeçilmezidir. Aşk, ihtiras, tutku, sevgi duygularımızı sözle anlatmak kifayet etmez. Özel bir halka olan değerli metal ve mücevherlerle bezenmiş tektaş veya alyans hiç bir şey söylenmese de çok şey anlatır.

Yüzük seçiminizi kolaylaştıracak formül ise belli: Öncelikle renk seçin! Beyaz, sarı, kırmızı, yeşil yada bu değerli madenler arasındaki ikili veya üçlü kombinasyonlardan biri olabilir. Taşlı veya taşsız, yuvarlak ya da köşeli mi daha çok hoşunuza gider? Çerçeveyi belirlemek işiniz kolaylaştırır. http://dugunmevsimi.com/alyans-ve-taki linki kararsız kaldığınızda sizi doğru adreslere yönlendirerek yol gösterebilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir