Sponsor Yazılar

LG G4 Cep Telefonu

LG G4 Cep Telefonu

LG G4 Cep Telefonu

Son yıllarda akıllı telefon dünyasında firmalar arasındaki çekişmenin seviyesini hemen hemen herkes görebiliyor. Eskiden kişiler telefon tercihlerini yüksek özelliklere göre belirlerken, günümüzde bu tercihin bir miktar tasarımla ve sıra dışı özelliklerle de şekillenebildiğini görüyoruz. LG G4 cep telefonu hem bir akıllı telefonda aradığınız temel özellikleri hem de bu söz konusu sıra dışılığı barındıran bir telefon olma özelliğini taşıyor.

Çok sayıda renk seçeneğiyle satışa sunulan telefon özellikle kamerasıyla ve bu kamerayla birlikte sunduğu ekstra özellikleri ile dikkat çekiyor. Hemen hemen oldukça kaliteli bir fotoğraf makinesinin de özelliklerine sahip olan telefonun fiyatına göre bakıldığında çok yüksek bir kalitede olduğunu söyleyebiliriz.

LG G4 özellikleri

LG G4 akıllı telefonu üzerinde 1.8 Ghz hexa-core işlemciyle ve Android Lollipop işletim sistemiyle geliyor. Telefonda ilerleyen günlerde yeni Android güncellemesinin de devreye gireceği gelen duyumlar arasında yer alırken, telefonda 16 mega piksek kamera ve 5.5 inçlik de ekran bulunuyor. Telefonun bu özelliklerinin yanı sıra oldukça ince bir telefon olma özelliği taşıdığını da söyleyebiliriz.

Dahili belleği 32 GB olan telefonun, 2 terabayta kadar harici belleği desteklediğini ve 3 GM RAM’ sahip olduğunu da söyleyebiliriz. Tüm bu özelliklerine baktığımızda böylesi bir telefona bu fiyata sahip olmanın büyük bir fırsat olduğunu belirtelim. Telefonu en uygun fiyatlarla satın almak için http://www.bizdeuygun.com/lg-g4.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir