Sponsor Yazılar

Yemek Yapma Oyunları

Çocuklar bilindiği gibi oyunlara bayılmakta. 4-8 yaş arası çocukların oyun yaşıdır. Size sürekli gün içerisinde “Anne oyun oynayalım, baba oyun oynayalım” diye elbette tutturuyorlar dır.
Hele ki kız çocuğunuz varsa sizin mutfağa girmenize bile fırsat vermiyordur. Bir gün bir pasta yapacak olsanız kızınız elini sokmadan duramaz değil mi? Siz “dur kızım”, “Çek elini kızım” deseniz bile fayda etmez. Aslında kızınız sizin işinizi bozmak istemesi değil de size yardım etmek istemesidir ve mutfak yemeklerine olan merakındandır.
Size yardım edebilecek bildiğim en iyi site www.yemekyapmaoyunu.net.tr‘dir. Oldukça güvenilir ve çocuğunuzun dikkatini çekecek ve sizin peşinizi bırakacaktır. Çeşit çeşit içerisinde oyun barındıran ve sizin işinize yarayacak olan pasta yapma oyunları da vardır. Kızınız bu siteden birden fazla aradığı oyunu bulabilir ve oynayabilir. Sizi kurtaracak olan bir başka kategori de  tavuk yemeği oyunu olacaktır.
Kızınız buradan çok istediği şeyi sizin işinize parmak sokmadan devam edebilir. Hem bir kaç şey öğrenir, hem kendi pastasını yaratır, dekor eder, satar, süsler… Doya doya bu kategoride oyunlar bulabilir. Kızınızı bıktırmaz aksine kızınız artık “Anne bana oyun aç, anne bana oyun aç” diye tutturacaktır.
Çocuğunuzun yaşına uygun ve güvenilir oyunların bulunduğu bu sitede yemek oyunları yenilenmektedir. Bana sorarsanız başka abuk subuk oyun sitelerinden ise  uygun ve güvenilir olan bu siteyi seçerim. Hem gözüm arkada kalmaz hemde çocuğum oyunlarından memnun kalır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir