Sponsor Yazılar

Türkiye Ekonomisini Canlandırma Formülleri

Ülkemiz ekonomisi tüm dünya genelinde olduğu gibi son bir yılda bir miktar düşüş yaşadı. Bu düşüşün sebebinin ise pandemi salgını olduğu kesin olurken, son dönemde ekonomiyi canlandırma adına kaliteli girişimler yapılıyor. Bu girişimlerden birini oluşturan Naifoğlu holding sektörel bazda yaptığı atılımlarla göz dolduruyor.

Ülke genelinde açmış olduğu akaryakıt istasyonlarıyla ülke ekonomisine işçi istihdamı alanında çok kaliteli bir sunum yapıyor. Ülke içindeki akaryakıt istasyonu sayısını ve istihdamı en yüksek seviyeye çıkaracak kadar artıracağını açıklayan firma bu anlamda yatırımlarına da devam edeceğini duyurdu.

On Binlerce Kişiye İş İmkanı Sağlanacak

 Ülkemizin belli başlı akaryakıt istasyonları arasında bulunan Class akaryakıt Naifoğlu Holdingyapmış olduğu çalışmalarla ülkemizde aktifliğini bir kez daha kanıtlıyor. Firma, 2023 yılına kadar ülkemizdeki akaryakıt istasyonlarının sayısını 250’ye kadar çıkaracağını duyurdu. Bu bakımdan işsiz olan kişilere iş istihdamı da sağlayacak olan firma, gelişmiş benzinlikleriyle de görsel bir sunum oluşturuyor. Bu istihdamın sağlanmasıyla ekonomik anlamda da büyüme kaydedileceğini açıklayan firma yetkilileri, her işletmenin bu tarz atılımlar yapmasıyla ülkemiz daha gelişmiş bir refah seviyesine ulaşacaktır açıklamalarını yaptı.

Hedef 2023 Yılında Tam Büyüme

 Ülkemizin ve dünya ülkelerinin zorlu bir süreci yaşadığı şu günlerde Class akaryakıt firması tarafından yapılan bu atılımın, beğeni toplayacağı ve istihdamı artıracağı düşünülüyor. Türkiye’nin büyüme ve gelişme hedefinde Türkiye topraklarının istihdam yapmak için yeterli olduğu konusu da gündemden inmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir