Sponsor Yazılar

Tek Atımlık Oyun ve Teknoloji Haberleri

Sınır tanımayan teknolojik gelişmeler;

Tek atımlık oyun ve teknoloji haberleri sloganı ile yayın hayatını sürdürmekte olan Techkafa.com internet sitemiz içeriğinde oyunlar ve nasıl yapılması gerektiği hakkında bilgiler verilmektedir. Android cihazlar için ya da ios cihazlar için en ideal sürümler hakkında bilgiler verilmektedir. Akıllı telefon kullanım önerileri, videolar ve güncel teknoloji haberlerine yer verilmektedir.

İnternet günümüzde pek çok evde aktif olarak kullanılıyor olmasının yanı sıra artık mobil teknolojilerle uyumlu hale getirilmiş olan 3G teknolojilerinden de yararlanıyoruz. Hatta Türkiye standartlarında 4G teknolojisinin alt yapısını hazırlamak üzere çalışmalarını sürdürmekte olan gsm operatörleri insanların çok daha iyi bir şekilde sonuçlar elde edebilmesi ve çok daha hızlı bir şekilde bağlantılar kurabilmesi için bu alandaki yatırımlarını sürdürmektedir. Bizde bununla ilgili olarak en güncel teknoloji haberlerinin internet sitemiz içeriğinde yer almasını sağlıyor ve kısa bir süre içinde bilgiler edinmenizi sağlıyoruz.

Sosyal medyada da bizi takip edebilirsiniz!

Sosyal medya araçları arasında en çok tercih edilen üçlü facebook, twitter ve instagram olarak görülmektedir. Bu üç dev kuruluş için de sizlere daima kaliteli ve kusursuz bir şekilde bilgiler sunuyor tüm güncelleme ve yenilikler hakkında bilgiler veriyoruz. Dilerseniz hemen internet sitemiz içeriğinde yer alan son haberleri inceleyebilir ve bizi sosyal medya araçları üzerinden de rahat bir şekilde takip etme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Oyun incelemelerinde lider sayfa;

Oyun incelemeleri konusunda da aktif olarak çalışmalarını sürdürmekte olan ekibimizle iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz oyunlar hakkında sorularınızı da yöneltebilirsiniz.

Rockstar Games tarafından yapılan ve piyasaya sunulan, milyar dolarlık bütçe ile oluşturulan GTA 5 beklentileri bu sefer fazlasıyla karşıladı. GTA serisinin 1. ve 2. oyunu 2 boyutlu olarak 2000’li yılların başında, alanında en çok oynan oyunlardı. GTA 3 ise serinin ilk üç boyutlu oyunuydu ve çok sevilmişti. Hemen arkasından 2 yıl sonra çıkarılan GTA Vice City oyunu ile efsaneleşen seri, ondan sonra ki devam oyunu olan GTA 4 san andreas ile de adından söz ettirmişti. Özellikle de Gta 4 hileleri yani Gta san andreas hileleri çok basite indirgenmesi eleştiri oklarının hedefine gelmesini sağlamıştı.

Diğer multiplayer oyunların incelemesi, mmorpg oyunların incelemeleri için internet sitemiz içeriğinde yer alan ilgili kategorilere göz atabilir ve sizin için en iyi olanlar arasında seçimlerinizi yaparak değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir