Sponsor Yazılar

Sultangazi Böcek İlaçlama ile Haşerelere Son

Günümüzde içinde bulunduğumuz birçok mekân aslında çeşitli böceklere rastlamaktayız. Bu böcekleri görebildiğimiz ve göremediğimiz böcekler olarak sınıflandırabiliriz. Böceklerin görünmeyen türleri de en az görünen türleri kadar tehlikeli olabilmektedirler.

Bu nedenle hijyen böceklerden kurtulmak için başta gelen en önemli özelliklerden biridir.

Böceklerden, pire gibi canlılardan kurtulmanın en güvenilir yolu biz sunmaktayız. Sunduğumuz hizmet kapsamında uzun yıllar süren ilaçlama uygulamalarımız ve gerekli ilaçlama eğitimine tabi ilaçlama uzananlarımız bulunmaktadır. Bu sayede istenilen adrese anında ulaşım sağlayıp, böcek türüne göre uygun ilaçlar ile müdahale edebilmekteyiz. İlaçlama tekniklerimizin sağlık bakanlığı tarafından onaylı olması sayesinde müşterilere her zaman güvenilir hizmet verme olanağı sunmaktayız. Bunun ile birlikte elimizde bulundurduğumuz haşere ve fare türleri üzerinde kontrol sağlayan ilaçlama hizmetimizde çalışan deneyimli elemanlarımız sayesinde sorun yaratabilecek tüm haşere ve fare türlerine karşı gerekli ilaçlama bilgisini müşteriye de sunarak haşere ilaçlama hizmetini gerçekleştirmekteyiz.

İlaçlamanın yanı sıra insan sağlığı da çok önemli bir unsurdur. Böcek ilaçlarındaki kimyasallar insan sağlığı üzerinde çok büyük olumsuz etkiler yaratabilmektedirler. Bu nedenle firmamız garanti sağlayan ilaçlama uygulamaları sayesinde ilaçlama yapılan alanların insan sağlığına yan etkilerini en aza indirmektedir ve doğanın korunması açısından da hiç bir yan etki göstermemektedir. Kullandığımız haşere ve fare ilaçlarımız Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanan ürünlerden oluşmaktadır.

İlaçlama konusunda da olduğu gibi müşteri memnuniyeti de bizim için çok önemli bir konudur. Çalışanlarımız müşterilere her zaman sabırlı ve kibar bir şekilde yaklaşmaktadırlar. Bu sayede Cebeci, Cumhuriyet, Esentepe den Malkoçoğlu, Gazi’ ye kadar Sultan Gazi’nin tüm mahallelerine Sultangazi Haşere İlaçlama hizmeti verebilmekteyiz.

Görünen böceklerin yanı sıra bir de pire gibi zor ayırt edilen böcekler de bulunmaktadır. Pireler zıplayarak hareket ettikleri için pirelerden kurtulmak zannedildiği kadar kolay değildir. Pire ilaçlama hizmeti veren şirketimizden faydalanarak bu parazitleri yaşam alanınızdan uzaklaştırmanız mümkündür. Fakat profesyonel destek almadan pirelerden kurtulmak mümkün değildir. Çünkü parazitlerin yumurtaların etki eden özel ilaçlar yumurtaları yok etmediği sürece parazitlerden kurtulmak mümkün olmayacaktır.

Pireler yumurtalarını çeşitli yerlere hızlı bir şekilde dağıtan parazitler olduklarından yumurtaların yerlerini profesyonel yardım almadan tespit edebilmeniz çok zordur. Parazitler kan emerek beslenen canlılar oldukları için insanlara ve evcil hayvanlara zarar vermektedirler. Bunun ile beraber kan yolu ile bulaşan hastalıklardan pirelerin çok büyük etkileri bulunmaktadır. Bu nedenle profesyonel bir ekip ile çalışmak her zaman daha iyi sonuç vermektedir.

Pireleri uzaklaştırmak için kullanılan pire ilaçlama yöntemi püskürtme yöntemidir. Bu yöntem ile uygulanan ilaç pirelerin bulundukları alanlara etki etmektedir. Uygulanan ilaç pirelerin yumurtaları üzerinde büyük etki sağladığından yeniden çoğalmalarını engellemektedir. 7 gün 24 saat aktif olan şirketimiz sayesinde müşterilerimize sürekli hizmet verebilmekteyiz.

Sultangazi Belediyesi Böcek İlaçlama firmamızın müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek siz de böceklerden/ parazitlerden kurtulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir