Sponsor Yazılar

Sony Xperia Z5 Compact Teknik Özellikleri

Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact Teknik Özellikleri
Sony, Xperia serisi ile birçok insanın gönlünde taht kurmuş, beğenisi kazanmış bir markadır. Çıkardığı telefonlar ile her defasında kalitesini insanlara göstermiş, önemli bir oluşumdur. Fiyat açısından da uygun olduğu için birçok insanın akıllı telefon konusunda tercih ettiği marka olmayı başarmıştır. Özellikle son çıkardığı Sony Xperia Z5 Compact adlı ürün büyük ilgi göreceğe benziyor.
Özellikleri Nelerdir?
Sony Xperia Z5 Compact, özellikleri ile birçok insanın dikkatini çekti. Sony markasının çıkardığı önemli cihazlardan olacağa benziyor. Birbirinden özel özellikleri ile şimdiden ilgi görmeye başladı. Z5 Compact cihazının 4,6 inç ekranı bulunuyor. Böylece rahat hareket edebileceğiniz güzel bir ekranınız olacak. Ekran çözünürlüğü de 1280×720’dir.
Teknik özelliklerinde bellek ve depolama kısmı da sizin için önem teşkil ediyor. Z5 Compact cihazında 2GB RAM bulunuyor. Bu da size bir bilgisayar tadı verecektir. 32GB’a kadarda flash bellek imkanı sunuyor. İşletim sistemi Android 5.1 iken, işlemcisi de 64 bit sekiz çekirdeklidir. Pil ömrü de 2 güne kadar dayanabiliyor.
138 gram ağırlığı bulunan ürünün, ana kamerası 23MP. Evet inanması güç ama gerçekten de öyle. 23MP olan kamerası ile fotoğraf tutkunlarını bekliyor. Ayrıca vazgeçilmez selfieler içinde 5MP ön kamerası var. Parmak izi sensörü de bulunan bu cihaza sizde uygun koşullarda sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi için, http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z5-Compact-Cep-Telefonu adlı siteye bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir