Sponsor Yazılar

Skill Oyun İncelemesi

Benzerine çokça rastladığımız, FPS savaş oyunu olan S.K.İ.L.L, diğerlerine göre daha az özellik ve gereksinim istemektedir. Bununla beraber, oyuncularına verdiği de daha çeşitlidir. Oyunda amaç, sahip olduğunu silahlarla, belli odalara girip, oyun moduna göre gereksinimleri gerçekleştirmenizdir. Oyunda birçok silah vardır. Geneli savaş oyunlarından bildiğiniz, Ak-47, M4-A1, M16, Famas, K2 gibi silahlardan oluşuyor.

ilan
Bu silahları oyun içi kazanacağız paralarla alabilirsiniz. Ayrıca etkinlikler sonucunda da sizlere bu silahlar verilmektedir. Oyunda toplamda, 5 mod bulunmaktadır. Bu modlar ise, Blasting, Single, Team Deathmatch, Seizure ve Party ‘dir. Modlardan bahsedecek olursak, Blasting, iki ekip ile oynanır. Bir ekip bombayı belirtilen yere kurmaya ve havaya uçurmaya çalışırken, diğer ekip koruma görevi ve bombayı çözme görevine sahiptir. Single, herkesin birbiriyle savaştığı, ekip olmayan moddur. Kim kimi isterse vurabilir. Hedef en yüksek adam öldürme puanına sahip olmaktır.

Team Deathmatch, Single’ın ekipli halidir. Yani 2 ekip vardır ve bu ekipler karşılıklı olarak öldürme gerçekleştirir. En fazla öldüren ekip, oyunu kazanacaktır. Seizure modunda ise, koruyucu ve saldırgan olarak iki ekip vardır. Bu ekiplerden saldırgan olanı, belli bilgilere ulaşıp, doğum bölgesine getirmekle yükümlüdür. Diğer ekip ise bu bilgileri korumakla.. İyi olan kazanıyor. Team Deatmatch ‘ı andıran mod olan, Party’de ise, camları kırmakla görevlisiniz. Tabancayla başlandığı gibi, haritanın ortasında değişik silahlara erişebilirsiniz. Oldukça keyifli olan S.K.İ.L.L oyunu değişik bir tecrübe olabilir.

Eğer oyuna kayıt olmak istiyorsanız aşşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz.

One thought on “Skill Oyun İncelemesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir