Sponsor Yazılar

Şirketiniz için fırsatları yakalayın!

Şirketiniz İçin Operasyonel Ve Stratejik Fırsatları Nasıl DeğerlendirebilirsinizŞirketinizin sahadaki durumunu hangi yöntemlerle değerlendiriyorsunuz? satış noktası veritabanı yönetimi ve segmentasyonu konusunda ne kadar anlamlı ve kaliteli bilgiye ulaşabiliyorsunuz?

Şirketinizin stratejik fırsatları değerlendirebilmesi için öncelikle kategori potansiyeli ve ürün kanal matris analizlerinin yapılması gerekmektedir. Satış noktası veritabanınızdaki tüm müşteriler bazında yapılacak olan bu analizlerin sonucunda, öncelikle segment bazlı hedefler, yani her bir satış noktası için beklenti ve hizmet detayları belirlenmelidir. Belirlenen hedefler doğrultusunda kategori bazında nokta uzayı segmentasyonu ve ürün fiyat kategorizasyonu yapılarak şirketiniz için en optimum operasyon ve veritabanı yönetiminin yapılması olanaklı hale getirilir.
Geovision Group satış noktası segmentasyonu hizmeti sayesinde birlikte çalıştığı tüm stratejik iş ortakları için sektördeki potansiyel ve fırsatları değerlendirme olanağı sağlamaktadır.
Şirketiniz için potansiyel satış noktalarını nasıl takip edebilirsiniz?

Mevcut satış noktası veritabanınız size hangi ölçüde yeterli oluyor? Acaba bilerek veya bilmeyerek ziyaret edilmeyen satış noktaları bulunuyor mu? Bu satış noktalarına yapılacak ziyaretler ile satış cironuzu artırabilir misiniz? Satış ve karlılık artışı için yeni satış noktalarına nasıl ulaşabilirsiniz? Optimizasyon, verimlilik ve satış artışı için mevcut veritabanınıza nasıl ilave uzay ekleyebilirsiniz?
2005 yılından beri sektöründe lider markalara kendi geliştirdiği yazılımlar ile coğrafi bilgi sistemleri altyapısını kullanarak satış, dağıtım ve pazarlama çözümleri sunan Geovision Group, size çok kısa sürede satış noktası veritabanınızı 2-3 katına çıkarabileceğiniz ilave uzay sağlayabilmektedir. Bu ilave uzay sayesinde satış noktası veritabanınızda bulunmayan potansiyel noktaları ve fırsatları değerlendirebilir, yaygın bir dağılıma ulaşabilir ve tüm bunların sonucunda satış ve karlılığınızı maksimum seviyeye ulaştırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir