Sponsor Yazılar

Samsung Televizyonlarınız İstanbul’da Bizimle Emin Ellerde!

samsung-tv-servisTelevizyon konusunda ürün kalitesi bakımından diğer markalara göre bir tık daha önde olan ve her geçen gün kendini geliştiren Samsung markası, özellikle LCD teknolojisini yakalamış durumda ve bu teknolojinin başını çeken markalardan bir tanesidir. Bizler de Özel Samsung Televizyon Servis ekibi olarak bu markanın ürettiği ürünleri yakın takibe aldık ve var olan ufak tefek sorunlar için sizlere yardımcı olmak istedik. Servis sektöründe elde ettiğimiz başarı oranı gerçekten yüksek ve bu başarıda sizlerin de payı çok büyük! Hizmet sunduğumuz ürün kullanıcılarından olumlu geri dönüşler alıyoruz ve bu geri dönüşler sayesinde daha iyi işler yapmak adına harekete geçiyoruz.

Televizyonlarınızın bakıma ya da onarıma ihtiyacı varsa ve sizler de ürünlerinizi daha kaliteli bir şekilde kullanmak istiyorsanız eğer harekete geçebilirsiniz. Televizyonlarınızın modeli ne olursa olsun yardımcı olmaya çalışıyoruz ve zaten bilgi sahibi olmadığımız konularda da kesinlikle müdahalede bulunmuyoruz. Kalabalık bir kadroya sahibiz ve her model için hizmet verebilecek insanlar da bu kadroda yerini almış durumda. Sizi yakından tanıyor ve ürünleriniz için ne istediğinizi de çok iyi biliyoruz. Fark yaratan kalitemiz ve samimiyetimiz ile birlikte aradığınız servis hizmetini sunmak adına 10 yılı aşkın süredir bu sektördeyiz ve büyüyen sektörde kendimize güçlü bir yer edinmeyi de başardık.

Bizi daha yakından tanımak ve hakkımızda fikir sahibi olmak isterseniz eğer ofislerimizi ziyaret edebilir ya da web sitemiz üzerinden merak ettiklerinizin yanıtını alabilirsiniz. Kapılarımız siz değerli dostlarımıza açık ve emin olun hafta sonu dahi arasanız bu taleplerinize aynı hızda ve aynı kalitede yanıt alabileceksiniz. Bizler sizin birlikte büyüyen özel bir aikeyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir