Sponsor Yazılar

Rize Kuzine

Kuzine soba çeşitleri üzerinde yemek pişirilebilmesi ve su ısıtılabilmesi nedeniyle hem ısınma hem de diğer işlevsel öğeleri sunma anlamında oldukça başarılıdır. Diğer soba çeşitlerinden ayrılan karakteristik yönleri ile en sık tercih edilen türler arasında yer aldığı rahatlıkla söylenebilmektedir. NUR-AK tarafından üretilmekte olan özel imalat kuzine çeşitlerinin ise sadece odun ile ısınma fırsatı sunması özellikle Karadeniz yöresi için ciddi maddi tasarrufu da beraberinde getirmektedir. Sık ormanlar ile kaplı bölgede en uygun yakıt çeşidi doğadan fazlasıyla toplanabilmekte olan odundur. 1986 yılından bu yana edindiği bilgi birikimi ile Türkiye’nin en iyi kuzine çeşitlerini üretmekte olan NUR-AK, renkli kuzine modelleri ile sektörde yeni bir çağ açmıştır. Rize/Merkez’de sürdürülmekte olan üretim faaliyetleri kalite ve etik değerler esas alınarak devam ettirilmektedir. Karadeniz yöresinde oldukça geniş kesimlerce kullanılmakta olan kuzine modellerinin kısa süre içerisinde tüm Türkiye’de yaygınlaşması sağlanarak ısınmada dışa bağımlılıktan kurtulmak hedeflenmektedir.

 

Rize kuzinesi dendiği zaman akla gelen ilk markaların başında yer almakta olan NUR-AK, site üzerinden fiyat bilgisi vermemektedir. Sol üst bölmede yer almakta olan sipariş hattı aracılığıyla fiyat bilgisi alınabileceği gibi daha başka bilgilere de ulaşılabilmektedir. Kuzine fiyatları talep edilen miktara göre farklılıklar gösterebilmektedir. Toptan kuzine siparişlerinde büyük indirim fırsatları sunulmaktadır. Farklı büyüklükte ki kuzineler arasında bazı fiyatsal farklılıklar görülebilmektedir. Farklı tasarımları ve kaliteli yapıları ile ön plana çıkmakta olan çeşitler ana sayfada müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Ana sayfada istediği çeşitliliğe ulaşamayan müşteriler firmanın ürettiği bütün modellerin sergilenmekte olduğu ‘’Tüm Ürünlerimiz’’ menüsü aracılığıyla dilediği boyutta ve modelde farklı incelemeler yapabilmektedir. Modellerin tamamı temelde benzerlik göstermektedir. Ancak bazı farklılıklar itibariyle birbirlerinden ayrılmaktadır. Renk ve boyutları seçenekleri ürünlerin ayrılık gösterdiği noktaların başında gelmektedir. Farklı renkler ile farklı ev dekorasyonlarına uygun kombinler gerçekleştirilebilmektedir. Bunun yanı sıra büyük ortamlara daha büyük seçenekler daha küçük ortamlara daha küçük seçenekler sunulmaktadır.

 

Böylece Trabzon kuzinesi ihtiyacına yönelik başarılı ürün tercihinde bulunmak kolaylaşmaktadır. Ürünler beraberinde detay içeren bir katalog ile yollanmaktadır. Ön bilgilenme sağlamak isteyen müşteriler her ürün çeşidine özel olarak hazırlanmış sayfalara ilerleyerek ön bilgi edinebilmektedir. Ön bilgiler arasında ürünün genel kapsamı hakkında ifadelere yer verilmektedir. En son eklenen ürün çeşitlerini merak edenler sağ alt bölmede yer almakta olan ‘’Son Eklenen Ürünlerimiz’’ kısmını inceleyerek isteklerini yerine getirebilmektedir. www.kuzinesoba.net üzerinden kuzine çeşitleri hakkında akıllarda soru işareti bırakan bütün soruların cevapları yer almaktadır. Sitenin sizi tatmin etmekte yetersiz kaldığının düşünüldüğü durumlarda ise sipariş hattından aynı zamanda bilgi sağlanabilmektedir.  Her alanda kaliteden ödün vermeyen NUR-AK, web tasarım hizmetlerini dumansoft desteği ile sağlamaktadır. Alanında uzun yıllardır kaliteli işleriyle bilinmekte olan dumansoft, sitenin stabil bir şekilde yayın hayatına devam edebilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir