Sponsor Yazılar

Özel Rowenta Servis İle Süpürgeniz Güvende!

Küçük ev aletleri pek çok kişi tarafından evde ya da iş yerlerinde kullanılmaktadır. Elektrikli süpürgeler de en çok kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. Rowenta marka elektrik süpürgeleri de her ne kadar kaliteli ürünler de olsa zaman içinde bozulmakta ya da arıza vermektedir. İstanbul genelinde yaşayan ve bu marka süpürgeler kullanan kişiler ise zaman içinde servis arayışına girmektedir.

ise olaya müdahale etmekte ve kullanıcıların arıza gibi pek çok sorununu çözmektedir. Rowenta servis üzerinden destek sağlamak isteyen müşterilerin yapması gereken şey oldukça basittir. Randevu alarak Rowenta marka süpürgeler için onarım sağlanabilmektedir.

Nasıl Randevu Alabilirim?

Müşteriler Rowenta servis müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek randevu taleplerini oluşturabilmektedir. 444 78 56 numaralı telefonun aranması bunun için yeterlidir. Müşteri hizmetleri yetkilileri çok kısa sürede müşterilerin taleplerine cevap vermekte ve sorunları kısa vadede gidermektedir. Teknik servis ekibi müşteri hizmetleri tarafından müşterilerin talep etmiş olduğu adreslere yönlendirilmekte ve adreste onarım işlemi sağlanmaktadır.

Rowenta servis İstanbul genelinde oturan kişilerin kolaylıkla tercih edebileceği bir servistir. Özel servis olmasının yanı sıra müşterilerine 1 yıl yedek parça ve işçilik garantisi de sunmaktadır. Uzun yıllardan beri sektörde olan ve varlığını koruyan Rowenta servis, müşterilerini memnun etmekte ve kaliteli işçilik ile ön plana çıkmaktadır. Müşteri memnuniyeti firma için daima ön plandadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir