Sponsor Yazılar

Alarko Servis Kombi Bakımı

Alarko marka kombilerin bakımları, tamirleri, parça değişimleri Alarko Servis güvencesiyle yapılmaktadır. Servis, özel servis hizmetini en profesyonel şekilde ve piyasa şartlarına en uygun maliyetlerle yapmaktadır. Alarko Servis Bakırköy bölgesinde verdiği profesyonel hizmet sayesinde müşteri memnuniyeti odaklı işler çıkarmaktadır.

Alarko Servis tarafından verilen kombi bakımı hizmeti sayesinde kombilerin çalışma performansları artmaktadır. Ayrıca çok uzun süre kullanım olanağı bu bakım neticesinde elde edilmektedir. Servisin İstanbul Bakırköy şubesinden aldığı hizmet sayesinde kombilerin olası arızaları önceden fark edilerek, engellenmektedir. Petek temizlikleri yapılarak petek içinde biriken pisliklerin ve tortuların tamamen temizlenmesi sağlanmaktadır.

Alarko Servis aracılığıyla hizmet almak isteyen kişiler, taleplerini servise ileterek randevu almalıdır. Alınan randevu neticesinde servisler arama sırasına göre ilgili adreslere ulaşmaktadır. Talep doğrultusunda verilen kombi bakımı hizmeti yapılırken peteklere bir boru takılmaktadır. Takılan boru ya da hortum aracılığıyla tuvalete akıtılan pislikler evi hiç kirletmeden kolay bir temizlik yapmayı sağlamaktadır.

Kombi bakımı dışında Alarko servis aracılığıyla kombi tamiri hizmeti almak da mümkündür. Yaşanılan arızaya dair bilgi vererek ekip talep edilebilmektedir. Talep neticesinde özel servis ilgili adreste öncelikle arıza tespiti yapmaktadır. Ardından eğer parça değişimi gerekiyorsa değişen parçanın ne kadara mal olacağı müşteriye bildirilmektedir. Eğer müşteri parça değişimine onay verirse tamir işlemi gerçekleştirilmekte, son kontrol yapılmakta ve hizmet sonlandırılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir