Sponsor Yazılar

Özel Alarko Servis Ümraniye Hizmetleri Nelerdir?

Özellikle kış aylarında kombilerin yoğun bir şekilde kullanımı kireçlenme ve donma gibi olaylara sebebiyet vermekte ve kombilerin sık sık arızalandığı gözlemlenmektedir. Bu tip istenmeyen durumların önüne geçmek için kombilerin rutin kontrollerini yaptırmak çok önemlidir. Kombilerin düzenli bakımı yapıldığı takdirde enerji kullanımı çok daha azalmakta ve bu durum faturalara da yansımaktadır. Ayrıca kombiler daha güvenli hale gelmekte, olası gaz kaçaklarının önüne geçilmektedir. Alarko Servis İstanbul şubemiz olarak sadece doğalgazdan tasarruf yapmak için değil sağlığınız için de bunun gerekli olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.

Kombi bakımınızın aksatılması durumunda kombinizin ömrü kısalır, performansı düşer, ekonomik açıdan zarara uğratır, ani bozulmalar yaşatır, normalden fazla gaz tüketimine sebep olur ve ısıtmak istediğiniz yerler yeterince ısınmaz. Bu sebeple kombilerinizin bakımlarını aksatmamanızı öneririz. Alarko Servis Ümraniye şubemizden yetkili teknik servis olarak uzman teknisyen kadromuzla hizmet vermekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Kombi arızalarınız ve bakımlarınız için tarafımızı aradığınız takdirde öncelikle uzaktan teknik destek sağlanarak probleminiz çözülmeye çalışılacaktır. Uzman teknisyenlerimiz aracılığıyla uzaktan sağladığımız teknik destek sonucu sorununuz çözülmediği takdirde adresinize teknisyen gönderimi yapılacak ve profesyonel eller tarafından kombileriniz için gereği yapılacaktır. Alarko Servis İstanbul da bulunan bütün ilçelere teknisyen gönderimi sağlamakta ve her türlü bakımlarınızı gerçekleştirmekteyiz. Kombilerinizde meydana gelen arızalar ve bakım işlemleri için bizimle iletişime geçerek teknik destek alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir