Sponsor Yazılar

Acıbadem Arçelik Servisi ile Tanışmanın Tam Zamanı

Birçok mağazası, bayiliği ve satışı bulunan Arçelik yıllardır hizmet vermektedir. Çok fazla alanda ürünler sunarak kullanıcılara yardımcı olmaktadır. Ülkenin her yerinden ürünlerinin satılmasının yanı sıra Dünya’da da kendinden söz ettirir niteliktedir. Ürünlerine her yerden ulaşmak mümkündür. Beyaz eşya, ankastre, elektronik, ısıtma-soğutma ve küçük ev aletleri kategorilerinde ürünler sunmakta ve tasarlamaktadır. Ürün yelpazesi çok geniş olmakla birlikte her yıl yeni ürünler de yelpazesine katmaktadır.

Arçelik yılları aşan tecrübesi ile bu işi en iyi şekilde yapmaktadır. Küçük ev aletlerinden büyük ev aletlerine, elektronik cihazlara, beyaz eşyalara birçok alanda ürünlerini üretmekte ve satışa sunmaktadır. Müşterilerinin memnuniyeti konusunda çalışmakta ve ürünlerini de sürekli olarak geliştirmektedir. Bunun yanı sıra yeni ürünleri ile de kullanıcılara yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Kaliteli çalışmaları ve ürünlerinin yanı sıra servis hizmetleri de sunmaktadır. Her şehirde sunduğu yetkili servis hizmetleri ile müşterilerine destek vermektedir.

Arçelik Servis Acıbadem şubesi ile bu bölgede oturanlar kolaylıkla yardım alabilirler. Cihazları bozulanlar, bakım yaptırmak isteyenler ve parça değişimi yaptırmak isteyenler burası ile irtibata geçerek ürünlerini en kısa sürede tamir ettirebilirler. Arçelik Servis hizmetleri ile ürünlerin ömrü uzatılmış olur. En yakın yetkili servis ile irtibata geçilerek randevu alınabilir ve ürün kısa sürede tamir edilip teslim edilmiş olur. Arçelik servis Acıbadem servisi İstanbullulara büyük kolaylıkla sunuyor. Her bölgede bulunarak ürünlerin kısa sürede teslim edilmesini sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir