Sponsor Yazılar

LED Ekran Kiralama Avantajları

Fuar, konser, açılış ve birçok organizasyon türünde LED ekran kullanımı yapılmaktadır. LED ekranlar kiralama sistemi yapılarak kullanılmaktadır. Kurulum sistemi iç alanlara yapılabildiği gibi son zamanlarda geliştirilen LED ekranlar dış mekanlara da rahatlıkla kurulabilmektedir. Bir çok organizasyonda organizasyonun daha gösterişli hale gelmesini sağlayan bu sistem sabit bir sistem ile de yaptırılabildiği gibi kiralama sistemi ile de kullanılabilmektedir. LED Ekran Kiralama fiyatları genellikle LED ekranların ebatlarına, ekran çözünürlüklülerine göre fiyatlandırılmaktadır. Bu nedenden dolayı LED Ekran Kiralama fiyatlarına tek bir fiyat vermek mümkün değildir. Son zamanlarda okullarda yapılan organizasyonlar veya düğün nişan gibi organizasyonlarda sıklıkla görülen LED ekranlar organizasyonun çok daha gösterişli olmasını sağlarken, bilgi verici geçmiş videoların da verilmesini sağlamakta ve daha aktif bir şekilde canlı görüntülere ihtiyaç duymadan program yapabilmeyi sağlamaktadır.

LED ekranların satın alınma değil de kiralama sistemi ile sahip olunmasının nedeni LED ekranların satın alınma aşamasında çok daha fazla maliyetlere neden olmasından ve kurulum dış mekanlarda yapıldı ise bir de montajın ve saklama koşullarının zor olmasından dolayıdır. Kiralama sistemi ile kullanılan LED ekranlar daha az maliyetle kullanıldığından tercih alanı da çok fazladır. Sıvıya ve ısıya karşı duyarlı olarak üretilmiş olan bu ürünler rahatlıkla dış mekanlarda kullanılabilir. Son zamanlarda değişik türlerde üretilen LED ekranlar daha dayanıklı hale getirilmiş ve çözünürlükleri de oldukça fazla artırılarak izleyicilere daha net görüntüler eşliğinde video izletmek çok daha cazip hale gelmiştir.

Kullanım aşamasında hiçbir zorluğu olmayan LED ekranlar mutlaka uzman bir kişi tarafından montajı yapılması gerekir. Öncelikli olarak demonte olan bu ürünler montaj aşamasında bilgili bir bireyin eşliğinde istenilen alanlara montajı yapılır. Kurulum her zaman uzun süreler almamakla birlikte çok büyük LED ekranların konulacağı alanların öncelikli olarak taşıma testi yapılmalı ve bir ekranın ne kadar ağırlıkta olduğu takılacağı alan ile eşleştirilerek ağır LED ekranlar çok az yükü taşıyamayacak kadar platformlara veya duvarlara takılmamalıdır. Kısa süreli kullanımlara ve kullanım süresine göre fiyat değişimi bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir