Sponsor Yazılar

Beyaz Eşya Teknik Servis

Beyaz eşyalar artık günümüzde her şeyden daha değerli bir hale gelerek günlük yaşantımızı kolaylaştırmak için dizayn ediliyor. Temel yaşam ihtiyaçlarımızı karşılamak için hazırlanan ürünler, arıza ve ya bozulma durumlarında hayatımızı bir nevi olumsuz etkilemesine sebep olurlar. Her markanın teknik servis ekipleri aldıkları düzenli eğitimler, müşteri diyalogları sayesinde kendi kalitelerini ortaya koyuyorlar diyebiliriz. Gelişmekte olan bir teknoloji olduğundan dolayı sürekli olarak gelişmeleri ve çıkabilecek arızaları takip etmek oldukça zordur fakat uzman bir kadro hatanın nereden çıkabileceğini tahmin edebileceği için müdahale süresi oldukça kısa olacaktır.

Teknik servislerde genellikle müşteriler yerinde müdahale istemekte fakat genel olarak beyaz eşya teknik servislerinde yerinde müdahale etmek neredeyse imkansız gibi oluyor. Hizmetleri kaliteli bir şekilde yapabilmeleri için genellikle atölye ortamında müdahale edilerek gerekirse parça değişimi için gerekli ekipmanı kullanmaları gerekiyor.

Beyaz eşya teknik servis sizlere hizmet verilirken müşterileri memnun edilebilmesi oldukça değerlidir bunun için servisler müşterilerin arızalarını tespit edildikten sonra gerekli fiyat bilgisi verildikten sonra işlem yapılmaktadır. Verilen fiyat kabul edildikten sonra eğer ellerinde parça yoksa sipariş verilir ve en kısa sürede sizlere cihazlarınız teslim edilir. Bu işlem sırasında fabrikada o parçanın yedek parça stok durumu ve kargo süresine göre genellikle 1 hafta kadar bir süre zarfına ihtiyaç duyulmaktadır.

Beyaz Eşya Teknik Servis Çalışma Tavsiyelerimiz

  • Müşteri memnuniyetine dikkat edilen firma seçilmeli.
  • Görevlerinde uzman kadro ile çalışarak disiplinli bir kadro olduğundan emin olmalısınız.
  • Doğru, zamanında ve yerinde tespitlerle ürünlerin tamir edilebilir durumda ise etmeleri
  • Tamir edildikten sonra ürün sizin yanınızda kontrol çalışmalarının yapılması
  • Size vermiş oldukları randevuya saatinde gelip gelmeyecekleri.
  • Mümkünse eğer size yedek cihaz tahsis edebilir olmalarına

Bu maddeler genellikle yapılacak beyaz eşya teknik servislerinde size kolaylık ve kesin çözüm sunabilmeleri için gerekli olan çalışmalar olduğunu söyleyebiliriz.

Beyaz Eşya Bakımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Fırın ve Ocak spiral boruları zaman geçtikçe paslanarak delinir ve gaz kaçağına sebep olur.
  • Fırın, Aspiratör ve Davlumbaz yağlanması yangına sebep olabilir.
  • Klimalarda ve kombilerde yılda bir kez hava gaz bakımı yapılması gerekmektedir.

Kaynak:  https://www.teknicservis.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir