Sponsor Yazılar

Her Şeyin Başlangıcı Bir Tohum

Ormanların yok edilmeye başlandığı gün küresel ısınmanın da temelleri atılmıştır. Çünkü doğada var olan karbondioksit bitkiler tarafından oksijene dönüştürelemediği için ozon tabakasını delmektedir. Delinen ozon tabakası da beraberinde küresel ısınmayı getirmiştir. Bazı duyarlı firmaların başlattığı kampanyalar ile tohum dikerek çevreye katkı sağlanmaktadır. Bu duyarlı firmaların başında da Özkan Çakmak firması gelmektedir. Promosyon kalem olarak satışa sunulan içi tohumlu kalemleri satın alarak içerisinde bulunan tohumu ekerek sizinde doğaya bir katkınız bulunur. Rengarenk olan bu kalemler ile de istediğiniz renkteki kalemi satın alabilirsiniz. Özkan Çakmak promosyon firmasının sunmuş olduğu doğaya bu katkısından dolayı çevreci bir firma olduğunu ispatlamış ve çevreci firmalar arasına girmiştir.

Promosyon Ürünler Satan Özkan Çakmak Promosyon Firması

                Dilimize Fransızcadan girmiş olan promosyon kelimesi, özendirmek anlamına gelmektedir. Özkan Çakmak promosyon firmasında pek çok promosyon ürün bulunmaktadır. Bunlar arasında içerisinden tohum çıkan promosyon kalem, tükenmez kalem, ahşap naturel kalem ve bunun gib. Bu kalemler kaliteli malzemelerden üretilmesinin yanı sıra son derece de ekonomiktir. Genelde otellerden ve dershanelerden kullanım için sipariş verdikleri naturel ahşap kalemler arka kısımlarında tohum barındırmakta. Ayrıca seçtiğiniz kalemlerin üzerlerine müşterinin tercihine göre baskı yapılmakta ve kişiye özel isimde yapılmaktadır. Sadece naturel kalemlerde değil otomatik ve gövdeden çevirmeli modellerde de promosyonlu olarak hizmete sunulmaktadır.

Özkan Çakmak Promosyon Firması Kurumsal Politikası

                1980 yılında kurulan Özkan Çakmak promosyon firması 35 yıldan daha fazladır sektörde en üst düzeylerde yer almakta. Şirket, promosyon ürünler konusunda özgün tasarımları ile sektördeki diğer promosyon firmalarından farklıdır. Kendi bünyesindeki çözüm ortakları ile müşterilerine sınırsız hizmetler sunmaktadır. Özkan Çakmak, müşterilerin siparişlerine baskı da yapmaktadır. Serigrafi baskı, tampon baskı, UV baskı ve lazer baskı kullanmaktadır. Müşterilerin en çok istediği baskı tampon baskı ve UV baskıdır. Özkan Çakmak şirketinin kurumsal politikası ise, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı, disipinli çalışma ve çözüm odaklı sisteme dayalı sorumluluk sahibi bir ekip ile müşterilere en iyi hizmeti vermektir. Sizlerde Özkan Çakmak promosyon firmasının kaliteli ve güvenilir olanaklarından yararlanmak istiyorsanız hemen www.ozkancakmak.com web sitesini ziyaret edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir