Sponsor Yazılar

Bosch Ürünlerine Güvenenler Kazançlı Çıkıyor!

Beyaz eşya konusunda dünyanın en büyük markaları arasında yer alan Bosch, aynı zamanda her yıl geliştirdiği tüksek teknoloji ankastre ürünleriyle de ev hanımlarının mutfaktaki en büyük yardımcısı oluyor. Modern mutfakların yaratıcısı Bosch, ürettiği her modelde Bosch uzmanlığını ve tecrübesini kullanmış olduğu için, beyaz eşya kategorisindeki tüm cihazların bakım onarımları yine Bosch tarafından verilen özel eğitim ve bilgilendirmeler sonucunda yetkili servis olmaya hak kazanan firmalar tarafından yapılmalıdır.

Her biri ileri teknoloji ürünü olan hassas cihaz ve ekipmanlara, cihazın özelliklerini tam bilmeyen şahıslar tarafından müdahale edilmesi, istenmeyen sonuçların oluşmasına hatta cihazın tamamen kullanım dışı olmasına varacak ciddi sonuçlar doğurmaktadır.

İzmir’in neresinde olursanız olun, İnternet sitemize giriş yaptığınız andan itibaren Bosch markalı tüm beyaz eşyalarınızın Bosch Servis İzmir güvencesinde olduğunu ve tamir yapılan her cihazda değişim yapılan tüm parçaların 1 yıl servis garantisi altında olduğunu unutmayın. Her bizi mesleki eğitimlerini tamamladıktan sonra Bosch tarafından verilen eğitimlere katılarak Bosch markalı beyaz eşyalara müdahale edebilme yetkisi kazanan servis ekibimizle en seri şekilde verdiğiniz adrese ulaşarak çözüm getiriyoruz.

Çok büyük tamir gerektiren durumlarda ise, Bosch Servis İzmir olarak kendi araçlarımızla güvenli taşıma şartları dahilinde adresinizden almış olduğumuz beyaz eşyanıza servisimizde müdahale ederek onu yeniden ilk günkü performansına kavuşturuyoruz. Bize her türlü sorununuzda 7/24 ulaşabilirsiniz. Bunun için internet sayfamıza giriş yapmanız yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir