Sosyal Medya

Twitter’ın ‘Paralı Mavi Tik’ İçin yeni ücreti belli oldu!

THE Information tarafından elde edilen bilgilere göre TWİTTER, Apple kullanıcılarından ‘paralı mavi tik’ için daha fazla para isteyecek. Bunun nedeni, APP STORE’UN her alışverişten aldığı %30’luk komisyon.

 ELON MUSK, APPLE’IN TWİTTER’DEKİ reklamlarını azalttığından yakınarak şirkete karşı sert açıklamalarda bulunmuştu. Fakat %30’luk komisyon ile başlayan bu tartışmalar, Musk ve CEO Tim COOK’UN görüşmesinden hemen sonra sona ermişti.

Görüşmeye dair detaylar bilinmiyorken, bugün ortaya yeni bir iddia atıldı. THE INFORMATİON birincil kaynaklardan aldığını iddia ettiği bilgiye göre TWİTTER, APP STORE’UN aldığı %30’luk komisyonu doğrudan kullanıcılara ödetecek.

İPHONE kullanıcıları, paralı mavi tik için daha fazla para ödeyecek

Daha önce 7,99 dolardan satışa sunulan TWİTTER aboneliği, bu plan gerçekleşirse APPLE kullanıcıları için en az 10,38 dolar olacak. Öte yandan TWİTTER, kaynaklara göre bu parayı yuvarlayarak 11 dolara sabitleme kararı da alabilir.

Durum böyleyse Apple ve ELON MUSK’IN arası gerçekten iyi mi?

Bu soru hakkında cevap vermek oldukça zor. Zira görüşmenin ardından gelen tek resmi açıklama ELON MUSK’UN açıklamasıydı. MUSK, görüşmenin iyi bir görüşme olduğunu söylemiş, TWİTTER’IN potansiyel olarak APP STORE’DEN kaldırılmasının bir yanlış anlaşılma olduğunu ifade etmişti:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir