Sosyal Medya

Instagram Takipçilerini Youtube’a Yönlendirin

Youtube kanalınız için izlenme ve abone sayılarını sadece ürettiğiniz içeriklerle elde edemezsiniz. Yani bunun büyük çoğunluğu tabii ki videolarınızın içeriğine bağlı ama sadece özgün içerikler çekerek büyük kitleler elde etmeniz işinizi daha da zorlaştırır. Bunun için kullandığınız tüm sosyal medyalarda bir Youtube kanalınızın olduğunu, kanalın hangi konularla ilgilendiğini takipçilerinizle paylaşın. Özellikle çok sık kullanılan INSTEGRAM camiasında bundan bahsedip ORDAKİ takipçilerinizi Youtube’a yönlendirerek izlenmelerinizi ve abone sayılarınızı çoğaltabilirsiniz.

Neden Yönlendirme Yapmak Gerekir?

INSTEGRAM’DA veya kullandığınız başka sosyal medyalarda sizi takip eden ve tanıyan insanlar bir Youtube kanalınızın olup olmadığını siz söylemedikçe bilmeyebilir. Youtube’da abone sayınız düşük fakat INSTEGRAM’DA yüksek ise tüm sebebi sizin Youtube camiasında olduğunuzu bilmemeleridir. Her gün veya haftada birkaç kez video yayınlaması yapıyorsanız bunu INSTEGRAM’DAKİ takipçilerinize de haber vermelisiniz.

Bunu yayınladığınız videolardan kesitler alarak INSTEGRAM üzerinden hikayelerde veya profilde paylaşabilirsiniz. Ayrıca INSTEGRAM’DA kendi profilinizde BİO üzerinden Youtube kanalınızın bağlantısını koyabilir, profilinize her gelenin orayı görmesini sağlayabilirsiniz.

Youtube’da abone sayısı, izlenme sayıları popüler olabilmeniz ve para kazanabilmeniz için çok önemlidir. Youtube’da videolarınızın altına INSTEGRAM gibi diğer sosyal medya hesaplarınızı paylaşıp onlar içinde takipçi kazanabilirsiniz. İnsanlar sosyal medyada çok zaman geçirir. Kendi ilgi alanları bir yana başka türden her şeye bakmayı, bilgi edinmeyi çok ister. Bu yüzden herkesi takip eder, paylaşımlarıyla olabildiğince ilgilenirler ve bu şekilde siz onların ilgisini çekebilirsiniz. İzlenme sayısı abone sayısından daha kolay gelir. İnsanlar sadece izler ve geçer. Abone olup siz her video yayınladığınızda bundan haberdar olmak akıllarına gelmez. Bu sebeple her yerde abone olmayı unutmayın cümleleri geçer. Her ne kadar sıkıcı bir şey olsa da işe yarıldığı gözükmektedir.

Takipçileri Sıkmayın

Her ne kadar takipçi kazanmak önemli olsa da bunu takipçilerinizi sıkmadan yapmalısınız. Yani her yerde Youtube’dan bahsetmelisiniz fakat her an her dakika bunu takipçilerinizin gözüne sokmamalısınız. Sadece bilinçaltına işler gibi işlemelisiniz. Takipçi geldi, artık bitti diye düşünmemeli ve yaptığınız şeye devam etmelisiniz. Çünkü takipçi geldiği gibi gidebilir de. Bu nedenle onu kanalınızda tutmayı özgün içerikli videolarınızla başarmalısınız. Bunun hemen olmasını beklemeyin. Sabırlı ve istikrarlı olun. Elbet başarıyı yakalayacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir