Oyunlar

Ücretsiz PES 2016 Yayınlandı

Dünyanın en önemli oyun şirketlerinden biri olan KONAMI, kullanıcıları için hazırladığı yeniliklere devam ediyor. Daha önce uzak doğu ülkelerinde görmeye alışık olduğumuz ücretsiz PES oyunu, bu yıl Avrupa’da da görücüye çıkıyor. KONAMI tarafından PlayStation Store’da yayınlanan ücretsiz PES 2016 oyununu indirebilirsiniz. Ücretsiz PES 2016 oyunu, Avrupa’da şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.

Önceki yıllarda uzak doğu ülkelerinde büyük rağbet gören ücretsiz PES oyunları, bu yıl Avrupa’yı da etkisi altına aldı. Elbette ücretsiz olarak sunulan PES 2016’da tüm takımları seçme şansına sahip değilsiniz. Kulüp bazında Juventus ve Bayern Münih, milli takım bazında ise Brezilya ve Fransa takımlarını kontrol edebilirsiniz. PES’in My Club özelliği, ücretsiz PES 2016 oyununda da mevcut. Kullanıcılar, My Club özelliği sayesinde kendi takımlarını oluşturarak ulusal rekabete avcılar escort girebilecekler.

My Club özelliği, ücretsiz PES 2016 serisinin en dikkat çekici detaylarından biri. Bu özelliği kullanarak takımınızı istediğiniz şekilde kurabilir, muhteşem bir rekabete kendi takımınızla katılabilirsiniz. PlayStation Store’da PES 2016, PlayStation 3 ve PlayStation 4 kullanıcıları tarafından indirilmeye hazır halde bekleyen ücretsiz PES 2016 oyunu, özel sürprizlere sahip.

PES severler, My Club özelliği sayesinde saatlerce oyunun başından ayrılmak istemeyecek. Kullanıcılara kendi isteklerini oyuna entegre etme şansı sunan bu uygulamanın büyük sükse yarattığı bir gerçek. Özellikle EA SPORTS ile tatlı bir rekabet içerisinde olması, KONAMI’yi böyle bir uygulamaya teşvik etmiş görünüyor. Bakalım EA SPORTS, FİFA için böyle bir uygulamaya başvuracak mı? Bunu zamanla birlikte hep beraber göreceğiz.

Ücretsiz PES 2016 oyunu indirmek için BURAYA tıklamanız yeterli olacak. Bağlantıya tıkladığınızda PlayStation Store sayfasına yönleneceksiniz. Buradan oyunu cihazınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. KONAMI’nin bu uygulamaya geçmesi, Avrupa ve uzak doğuda yer alan PES kullanıcılarını gelecek sene için de heyecanlandırdı. PES severler, gelecek sene KONAMI’nin bu uygulamayı sürdürüp sürdürmeyeceğini merakla bekliyor. Bu yıl yapılan uygulamanın büyük rağbet görmesi, gelecek yıla dair bir ışık olarak görülebilir. KONAMI, bu yoğun talebi karşılıksız bırakmayarak PES 2017’de de benzer bir uygulamaya imza atacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir