Oyunlar

Jetpack Joyride oyuncularını acayip sevindirecek haber.

Jetpack Joyride oyuncularını acayip sevindirecek haber.

Jetpack joyride oyuncuları artık Geleceğe Dönüş karakterlerini ve arabalarını kullanabilecekler.

Video ve Oyun Geliştiricisi olan Halfbrick firmasının aşırı oynanan mobil oyunu Jetpack Joyride popülerliğini kaybetmeden devam ediyor. Jetpack oyunu ile artık bizler Marty olabiliriz. Halbrick firmasının oyuna getirdiği yeni güncelleme sayesinde kendimizi filmdeki atmosfere kaptırabileceğiz. Oyunda altınları topladıkça Marty veya Dr.Brown karakterlerini etkin hale getirebiliyoruz.

 

Filme özgü vakit ayarlı araç veya filmden hatırlayacağımız gibi Marty’nin o benzersiz kaykayıyla oyunda yeni rekorlar kırabiliriz. Sene oldu 2015 bizler hala Marty’nin filmindeki benzersiz kaykayına, belki sahip değiliz ama en azından bu oyun ile kaykayın tecrübesini kazanabiliyoruz.

 

Oyunu henüz bilmeyenler için hatırlatmada bulunursak; Barry isminde karakter var. Barry ile jetpack’i kullanarak karşımıza çıkan bariyer ve engelleri geçmeye çalışıyoruz. Ve bunları yaptığımız sırada oyun içinde yapılması gereken çeşitli görevler var. Bu görevler genellikle oyunun gidişatını bozmuyor ve basit bir şekilde yapılabiliyor.

Küçük bir bilgi Oyun içindeki ilk işiniz Vehicle Upgrades’leri almak olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir