Oyunlar

GTA 5 Türkçe Yaması Artık İndirmeye Hazır

Yazı Başlıkları

GTA 5 Türkçe Yaması Çıktı

GTA üzerinde yoğun çalışmalar yürüten GTA Türk ekibinin iki yıllık meyvesi olan, GTA 5 Türkçe yaması artık kullanıma hazır. GTA 5 için ondan fazla gönüllüden oluşan ekip, her şeyin kusursuz olması için büyük çaba sarf etti ve önceden duyurduğu gibi 2015 yazına yamayı hazır etti.

Youtube gibi video sitelerindeki oynanmış sahnelerin alt yazılarını tek tek Türkçeye çevirerek, oyuna başarılı şekilde yerleştirdiler. Bu videolardaki İngilizce alt yazıları, önce Türkçeye çevirdiler, sonrada oyunun ruhuna göre hazırlayarak GTA 5 Pc sürümünün çıkması ile birlikte kullanıcılara sundular. Oyun sırasında halen İngilizce kelimeler ile karşılaşılabilirsiniz. Oyunun oynanarak, daha gelişmiş noktalarındaki çevirileri de en kısa zamanda Türkçe olarak sunacak olan ekip, bu konudaki eksikliklerin, sadece gözden kaçan alanlarda olduğunu ve en kısa sürede düzeltileceğinin müjdesini de verdi.

Oyun içerisindeki alt yazılar gibi, tüm menülerinde Türkçe olduğunu hatırlatalım. GTA 5 Türkçe yamasını internetten kolayca bulabilir ve bilgisayarınıza kurabilirsiniz. GTATurk sitesinden verilen bilgiler ışığında, yamanın doğru şekilde çalışması için oyun sürümünüzün 350.1 ve daha yukarı olması gereklidir, eğer sürüm daha küçük ise mutlaka güncelleme yapmalısınız. İndirdiğiniz yamayı kurmak için, çok fazla zahmetli ya da karmaşık işlemler gerekmiyor. Uygulamayı çalıştırarak, doğrudan orijinal klasöründe bulunan oyun içerisine Türkçe yaması entegre edebilirsiniz. Artık oyun zamanı ve oyun içerisindeki tüm alt yazılar ve mesajlar Türkçe olarak karşınıza gelecek.

GTA 5 Türkçe yama indirmek için, GTATurk sitesini ziyaret edebilirsiniz.

GTA 5 Türkçe Yamadan Ekran Görüntüleri

One thought on “GTA 5 Türkçe Yaması Artık İndirmeye Hazır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir