Nasıl Yapılır

Youtube Nasıl Video Yüklerim

Youtube, son yılların video izlememe kanalı olarak, üstün bir performans gösteren ve daha fazla izlenme rekoru kıran sosyal video ağıdır. Video izleme başkenti desek de yalan olmaz. Kullanıcılar artık “ youtube Para Kazanma” ortaklığı da kurarak, yüklenen videolar üzerinde kazanç sağlar hale geldiler. Video yüklemek artık çok kolay. Ayrıca eskisine göre özellik ve düzenleme konusunda da birçok yeni işlevi bulunuyor.

Youtube Video Yükleme

İlk olarak bir Mail yada Gmail hesabınız olmalı. Son zamanlarda “ Gmail” hesap daha çok tutuluyor. Hesap bilgilerinizi kullandınız ve Youtube girişi yaptınız. Artık budan sonrasında yine kolay adımlarla beraber, Video yükleme işlemini yerine getirelim. Sayfaya girdiğiniz zaman, “ Sol köşede” menü göreceksiniz. Buraya tıklama yaptığınız zaman Video Yönetici kısımları gelir. Buradan da Videolara bakarsınız.

Sağ en üste BulunanYükle ” seçeneğine gelerek tıklama yapın. Artık Video yükleyeceğiniz kısma geldik. Burada bir “ OK” işareti göreceksiniz. Ona tıklama yaptığınız zaman, video seçmek içim klasörler gelir. Videoyu nereye koyduysanız, o klasör içinde seçin ve Videonuz artık yüklenmeye başlar. Youtube Video yükleme bu kadar basittir. Yüklemiş olduğunuz video üzerinde daha sonrada “ Düzenle” seçeneğini kullanarak, artık en güzel Videoları yükleyin ve herkeste izlesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir