Nasıl Yapılır

Twitter’da Anket Nasıl Yapılır

Twitter kullanıcılarına çok fazla seçenek sunarken, ayrıca, yeni özellikleriyle beraber, uygulamayı kullanmakta çok daha keyifli ve çok daha olumlu bir hale geliyor. Twitter yeni özellikleri de getirmeye devam ediyor. Kullanıcıların kullanırken eğlenecekleri, daha fazla zaman geçireceklerini sağlayan özellikler getiriyor. Son özelliği ise tamamen Bomba. Twitter Anket Yapma özelliğini getirdi. Bu özellik sayesinde, o kadar çok ve o kadar kullanışlı bir hale geldi ki. Anketler yaparak, çevrenize düşüncelerinizi belirtmiş olacaksınız.

Twitter Anket Yapımı

Yeni özellik olan “ Oylama” özelliğiyle beraber, artık rahatlıkla Anket yaparak, düşüncelerinizi ve nasıl bir bilgiye sahip olduğunuzu Oylama yaparak belirtmiş olacaksınız. Twit attığımız bölüm olan “ Kutucuk” üzerinden, alt seçeneklerine baktığımız zaman, zaten bazı özelliklerin yeni olduğunu hemen göreceksiniz.

Medya ve Konum Bildirme seçeneklerinin yer aldığı kısmın tam ortasında bir seçenek eklendi. Bu seçenekte “ Oyla” adıyla oraya eklendi. İşte buraya tıkladığınız zaman, veriler, sizin düşünceleriniz ve başlatacağınız Ankete dair bilgileri gireceğiniz kısımlar, direkt olarak karşınıza çıkacak. Buradan artık arkadaşlarınızla ve bazı çevrenizle Duygu ve düşüncelerinizi çok daha aktif olarak belirtmiş olacaksınız.

Twitter üzerinde bu özellik sayesinde, kullanıcılar daha fazla zaman geçirerek, artık düşüncelerinde daha fazla bir şekilde insanlarla paylaşımı söz konusu oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir