Nasıl Yapılır

Tumblr Nedir?

Özellikle gençler tarafından yoğun bir biçimde tercih edilen sosyal medya hesapları, durum güncellemeleri ve paylaşımlarla beraber birbirleriyle sanal alem üzerinde irtibata geçilmesi konusunda en çok kullanılan unsur olarak ön planda kalmaya başlıyor. Bu sayede düşündüklerini ve herhangi bir olaya karşı bakış açısını ortaya koyarak; takipçileri ile bu durumu paylaşabiliyor.

Sosyal medya sitelerine farklı bir boyut katan ve sizi kısıtlamayan Tumblr; en fazla tercih edilen Facebook ve Twitter’ın arkasında kalsa da yine de belli bir kitleyi bünyesinde barındırarak, bu noktada önemli bir detay olarak adından söz ettirebiliyor. Aynı zamanda bir blog özelliğini de tam anlamıyla taşıyan Tumblr; diğer sosyal medya sitelerinden ayrılan yönleriyle de ön planda kalmaya devam ediyor.

Kullanıcıları hızla kendisine çeken Tumblr, düşük bütçeyle oluşturulmasına rağmen, diğer rakiplerini birer birer ekarte ederek, belli bir hedef kitleye hizmet etmeye başlamıştır. Karakter sınırlaması olmayan ve GIF desteği ile kullanıcıların ilgisini çeken Tumblr, her geçen gün kitlesini geliştirerek bu noktada önemli bir mikro blog olarak önem kazanmaya devam ediyor.

Sosyal medyanın hakim olduğu noktalarda yapmanız gereken tek şey e-posta adresinizle beraber, bir Tumblr hesabı almak ve ister metin ister görüntü seçenekleri ile kendinizi ifade etmenin türlü türlü yollarına hakim olmaya başlayarak, zaman içerisinde takipçi kazanacak ve kendinizi sosyal medyada geliştireceksiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir