Nasıl Yapılır

Lumia Yazılım Kurtarma Aracı Nasıl Kullanılır?

Akıllı cihazların uygulama ve ayar seçeneklerinin bolluğu sebebiyle, zaman içerisinde performansa yönelik sorunlar ile mücadelesi için bir uygulama geliştirildi.

Bu uygulama sayesinde, telefonunuz ilk günkü hızı ve sadeliğe kavuşması oldukça basit şekilde yapılabilmektedir. Lumia yazılım kurtarma aracı sayesinde, verilerin kurtarılması da söz konusudur. Ayrıca bu uygulamanın kullanılması tüm kişisel verilerin kaybolmasına da yol açmaktadır. Bu uyarı ile birlikte mutlaka yedekleme yapılması gereklidir.

Lumia yazılım kurtarma aracı nasıl kullanılır, ne gereklidir sorularına cevap olarak, mutlaka Windows 7 ve üzeri bir işletim sistemi sürümüne sahip bir bilgisayar, telefonunuzun orijinal usb bağlantı kablosu ve internet bağlantısı gereklidir. Uygulamayı bilgisayarınızda çalıştırdıktan sonra, ilk olarak kablo ile bağlantı sağlanacaktır ve telefonunuzun modeli belirlenecektir.

Telefonun başarı ile bağlantısı sağlandıktan sonra, ekranda 15 dakika kadar sürecek bir işlem uyarısı alacaksınız. Bu sürenin internet bağlantı hızı ile orantılı olarak değişkenlik gösterdiğini hatırlatmakta fayda var. Sistem internet üzerinden orijinal sürüm ve yazılımı indirecek, telefonunuza format atıp tüm verileri silecek ve indirdiği yazılımı yükleyecektir. Bu işleme başlamadan önce bir ipucu vermek gerekir. Sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkartmayı unutmayın. Tüm işlemler bittikten sonra artık uygulama telefonunuzu yeniden başlatarak ilk günkü bilgileri; dil ayarları, ülke ayarları gibi bilgilerin girilmesinden sonra işlem tamamen bitecektir.

Bir başka Nasıl yapılır makalemizde görüşmek üzere..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir