Nasıl Yapılır

Google Chrome Tarama Geçmişinden Cihazlar Nasıl Kaldırılır?

Google Chrome Tarama Geçmişinden Cihazlar Nasıl Kaldırılır?

Google hesabınızı açık bir şekilde, farklı cihazlarla giriş yaparak kullandığınız Google Chrome tarayıcısı, giriş yaptığınız tüm cihazları tarama geçmişi listesine kaydediyor. Kaydedilen bu cihazlar sayesinde, her cihaz için aryrı tarihçe yani geçmiş listesi oluşturabiliyorsunuz.

Artık kullanmadığınız cihazları Google Chrome tarama geçmişi listesinden kaldırmak istiyor ama kaldıramıyorsanız bu yazımızda anlattığımız adımları uygulabilir ve çok kolay bir şekilde istediğiniz cihazı listeden kaldırabilirsiniz.

  • Windows üzerinde Google Chrome tarama geçmişi listesinden cihaz kaldıramazsınız çünkü Google Chrome neden yaptığı bilinmediği bir şekilde cihaz kaldırma seçeneğini sadece mobil cihazlarda bulunan Google Chrome tarayıcısına eklemiş. Bu durumdan dolayı cihaz kaldırmak isterseniz mobil cihazınız üzerinde yapabilirsiniz.
  • Mobil cihazınızda Google Chrome tarayıcısını açın. Ana ekran ya da yeni sekme ekranında sağ alt köşede bulunan saat butonuna tıklayın.
  • Tüm cihazları göreceksiniz, kaldırmak istediğiniz cihazın üzerine bir süre basmanız yeterli. Listeden Kaldır seçeneği çıktığı zaman seçeneğe tıklayın ve cihazı kaldırın.

Google Chrome tarama geçmişinden cihazları kaldırma işlemi bu kadar kısa süren basit bir işlem. Bir yeni nasıl yapılır yazımızda görüşmek üzere..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir