Nasıl Yapılır

Android Marshmallow Şarjı Yüzde Olarak Nasıl Gösteririm

Android Marshmallow sürümü piyasaları sallamış durumda. Diğer Android uygulamalara oranla o kadar farklı ve o kadar yeniliklere aç ki. İyileştirilmiş arayüzü, daha sağlam kontrol ayarları, Isınma sorunlarına kesin çözüm, Şarj ömrünü uzatma… daha sayamadığımız birçok özellik. Zaten kullananlar kendileri de bunu anlayacak. Öylesine gelişmiş bir Android sürüm ki bu. Android cihazlarda performans arttırmanın yanında, daha önce kullandığınız sürümlere oranla çok daha yüksek bir verimlilik ve daha uygun şartlarda kullanım gibi özelikleri de beraberinde getiriyor. Marshmallow size fazlasını sunuyor.

Bazı kullanıcılar ve alışamayanlar, “ Şarjı Yüzde Olarak Nasıl Gösteririm” diye soruyor. Evet arkadaşlar;

– Ayarlar bölümüne gelelim. Yeni Ayarlar menüsün de gerçekten çok yönlü işlemlerde mevcut

Sistem Arayüzü Ayarlayıcısı yazan yere tıklayalım. Buradan artık Kontroller eşliğinde, Şarj kısmına geçelim

Yerleşik Pil Yüzdesini Göster dediğiniz zaman, rahat bir şekilde Android Marshmallow üzerindene Yüzdesini görmek sizin için mümkün olur

Marshmallow Android cihazlara gerçekten çok özellik getirdi. Daha fazla seçenek, daha fazla yatırım ve performans konusunda da harika işlere adım atan Marshmallow, daha birçok özelliği de Güncellemeler sayesinde alacak. Önceden telefonlarda garip bir şekilde ısınmalar olurdu. Ama şimdi bu ısınma sorunu kesinlikle çözüldü. Isınmanın yanında, performans düşüklükleri de yaşanırdı. Telefona bu durum büyük etki ederdi. Ama bu tarz durumlarda artık mümkün olmayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir