Mobil Teknoloji

LG G4 Test Sürüşü İçin 50 Şanslı Kişiden Biri Olabilirsiniz

LG markası yeni kampanyası ile teknoloji meraklılarının dikkatini çekmeyi başardı. Artık en öncelikli şekilde istanbul escort kadınlara ulaşarak randevu alabilirsiniz. Sürpriz bir kampanya başlatan LG markası, dünya genelinde yaklaşık olarak 4 bin kişinin katılması beklenen bu kampanya dahilinde seçilecek 50 kişiye test sürüşü imkanı sunuyor.

Bilindiği gibi, LG markası akıllı telefonlar ile dünya genelinde rakipler ile yarışır halde. Markanın ürettiği akıllı telefonlar da geniş bir kitle tarafından beğeniliyor ve en çok satanlarda marka kendi ismini de kazıyor. LG’nin akıllı telefon pazarına en son sürmeye hazırladığı LG G4 için başlattığı kampanyada, kampanya dahilinde seçilecek 50 kişiye sunacağı imkan ile akıllı telefon meraklılarını heyecanlandırdı. Kampanyaya katılacak olan kişiler arasından seçilecek 50 katılımcı, 30 gün süre dahilinde LG G4’ü evlerine götürüp deneyebilecekler.

LG markası tarafından yürütülen LG G4 test sürüşü kampanyasına katılacak olanlar arasından seçilecek 50 kişinin LG G4’ü akıllı telefon daha piyasaya çıkmadan önce deneme imkanına sahip olmaları, bu kampanyanın sosyal medyada da yankı uyandırmasını sağladı. Sizler de LG G4 test sürüşü kampanyasına katılarak, eğer seçilirseniz test sürüşü deneyimlerinizi sosyal medya aracılığı ile paylaşabilirsiniz. Kampanya’ya sizler de Türkiye üzerinden katılabilirsiniz. Ayrıca markanın katılımcılar için sağladığı kampanya fırsatları bununla da bitmiyor. 29 Nisan’da gerçekleşecek basın toplantısına katılma şansına da sahip olabilirsiniz. LG G4’ü daha piyasaya sürülmeden deneme keyfini sizler de yaşamak istiyor ve diğer fırsatları merak ediyorsanız, bizleri takip edin.

Kaynak: http://www.tamindir.com/kosun-lg-g4-test-surusunde-50-sansli-kisiden-biri-olun_h-9832/

3 thoughts on “LG G4 Test Sürüşü İçin 50 Şanslı Kişiden Biri Olabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir