Mobil Teknoloji

Google’dan Messenger Güncellemesi

Artık hepimiz haberleşmek için mesajlaşmayı kullanıyoruz. SMS ise mesajlaşmanın en kesintisiz yolu, internetim kesildi karşıdaki kişinin interneti yok gibi sorunlar da oluşmuyor. SMS yolu ile mesajlaşırken bazı şeylerden soğuyoruz gerek pratiklik olsun gerek görüntü olsun. Duygularımızı ifade ettiğimiz emojilere ise zaman zaman gerek duyuyoruz ama telefonlarımız ile birlikte gelen SMS modüllerindeki emojiler bizi vazgeçirtiyor.

Bunun farkında olan dev teknoloji markası Google bir SMS uygulaması yayınlamıştı, büyük ilgi toplayan bu SMS uygulaması içinde sade emojiler, temiz arayüz ve en önemlisi pratik bir kullanım sağlıyor. O nedenle uygulamaya olan rağbet de son derece mükemmel. Google gözde uygulamayı kullanıcılar için geliştirmeye devam ediyor bugün ise son bir güncelleme yayınlama kararı aldılar.

Yeni güncelleme ile birlikte sevimli karakterler eklendi bu karakterler sayesinde duygunuzu bir nebze olsun doğru ifade edebileceksiniz. Uygulamaya aşağıdaki linkten erişebilirsiniz (Google Play);

Messenger 1.4.044

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir