Mobil Teknoloji

Amiral Telefon Katili OnePlus Yine Bomba Gibi Geliyor!

Geçtiğimiz yıllarda ismini fiyat/performans oranıyla çokça duyduğumuz Çin menşeili One Plus markasının yeni telefonu OnePlus 2 sızdırıldı. Geçtiğimiz günlerde bir çok özelliği ortaya çıkan cihazın özelliklerine bu sızdırmayla beraber birçok yeni görsel öngörü ve bilgi daha eklendi.

Snapdragon 810 işlemcisine sahip olacağı bilinen Usb Type-C Girişli OnePlus 2 sızdırılan görseller sayesinde bize yeni tasarımını belli ediyor. Görsellerden de belli olacağı gibi, geçtiğimiz senelere damgasını vuran OnePlus modelinin tasarım çizgilerini devam ettiriyor. Eski tasarımının hoş ve göz alıcı olduğunu düşünürsek tasarım konusunda bir çekingenliğimiz olamaz.

OnePlus 2 özellikleri

Önceki tasarıma ek olarak OnePlus 2 modeli ahşap kapak seçenekleriyle birlikte sunulacak gibi, bu ne kadar hoştur bilinmez. Ekranın hafif eğimli olduğu da çok konuşulan bilgiler arasında. Ayrıca gelen yeni haberlere göre de cihaz da parmak izi okuyucu olacağı şirket tarafından doğrulanmış.

oneplus2-siziinti

Göz ışıltısına sebep olan aksesuarlarıyla gelen OnePlus yeni çıkan modelinde de bunu belli edecek. Şunu da belirtmek lazım sızdırılan fotoğrafların bulanık çekilmiş olmasından dolayı çoğu bilgi birazcık tahmine dayalı olarak belirtiliyor.

Oneplus 2 parmak izi okuyucu

2 thoughts on “Amiral Telefon Katili OnePlus Yine Bomba Gibi Geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir