İnternet

The Witcher visyonda yeni!

THE WİTCHER  Blood ORİGİN

ilk fragman paylaşıldı. NETFLİX izleyicilerle buluşacak olan Blood ORİGİN, Akitap serisinden uyarlandı. İşte THE WİTCHER Blood ORİGİN detayları.

THE WİTCHER  Blood ORİGİN 25 Aralık‘ta geliyor

NETFLİX yayınlanacak olan Blood ORİGİN, 25 Aralık tarihinde seyirciyle buluşacak. Mini dizi şeklinde yayınlanacak olan yapımın yönetmen koltuğunda Sarah O GORMAN ve VİCKY JEWSON oturuyor. İşte diziden ilk fragman.

Blood Origin, The Witcher dizisinin 1200 yıl öncesini ele alıyor. Hikayede geçen canavarların, insanların ve elflerin dünyalarının kürelerinin birleşmesiyle ortaya çıkan ilk Witcher’lar ve çöküşten önceki uygarlık ele alınacak.

lood Origin oyuncu kadrosunda ise Sophia “Elle” Brown, Laurence “Fjall” O’Fuarain, Michelle “Scian” Yeoh, Lenny Henry, Mirren “Merwyn“, Nathaniel “Brian” Curtis, Dylan “Uthrok” Moran, Jacob “Eredin” Collins-Levy, Amy “Fenrik” Murray ve Zack “Syndril” Wyatt isimleri de yer alıyor. Aynı zamanda dizinin çekimleri, Ağustos 2021’de Birleşik KRALIK’TA başladı.

THE WİTCHER başrolü değişti

Birçok kişiyi üzecek olsa da THE WİTCHER başrolü değişiyor. Henüz yayınlanma tarihi belli olmasa da 4. sezonda RİVYALI GERALT rolünde Henry CAVİLL yerine LİAM HEMSHOWRD göreceğiz. Konuyla ilgili ilk paylaşım da yine CAVİLL  hayranlarına geldi.

Henry Cavill, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “RİVYAH GERALT olarak yolculuğum canavarlarla ve de maceralarla doluydu. Ne yazık ki 4. Sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım. Beyaz Kurt postunu benim yerime LİAM HEMSHOWD giyecek.

En büyük edebi karakterlerde olduğu gibi meşaleyi GERALT somutlaştırmak için harcanan zamana değecek bir isim olan LİAM ve görmek için sabırsızlandığım büyüleyici ve de nüanslı erkeklere bakışına devrediyorum. LİAM, bu karakterin harika bir derinliği var. Tadını çıkar.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce beklentileri karşılayacak mı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir