İncelemeler

Razer ve Lenovo güçlerini birleştirerek muhteşem PC’ler üretecek

Dünyanın en popüler bilgisayar üreticileri arasında yer alan Lenovo gücünü bilgisayar ekipmanları alanında bir başka popüler marka olan Razer ile orta çalışmaya hazırlanıyor. Razer ve Lenovo güçlerini birleştirerek muhteşem PC’ler üretecek, haberleri gelmeye başladıktan sonra 2016 yılında bu cihazlarla karşılaşacak olmak teknoloji dünyası için önemli bir gelişme olmaktadır. Bilgisayar konusunda çok uzun yılların sağladığı bir tecrübesi bulunan IBM üreticisi olan Lenovo, ataşehir escort piyasada en çok oyun özelliğine sahip Y serisi optimum donanımlara sahip bilgisayarlarla tercih edilmektedir. Razer ’de özellikle oyuncular için oldukça kaliteli bir marka olmakta ve bu iki gücün birleşmesi ile çok daha kaliteli ve üstün performanslı bilgisayarların üretilebileceği söylenebilir.

Razer bu alanda görselle yayınlayarak bu alandaki teknoloji haberlerinin kaynağını oluşturmuş oldu. 2016 yılında bu birleşimin çokça konuşulması ve özellikle tercih edilirlik özelliklerini artırması ile piyasa da bomba etkisi ortaya çıkaracağı düşünülüyor. Modeller ilk olarak Lenovo Y Series Razer Edition adı ile piyasalarda olacak ve teknik detayları henüz belli olmasa da bu iki gücün birlikte çalışması ile efsane özelliklerde modeller görebilecek olacağımız da kuvvetli ihtimaller arasında yer alıyor. Sağ penceresinde SLI yapıldığı anlaşılmakta ve mükemmel özellikleri ile piyasada pek çok markaya karşı atılan çok önemli bir adım olarak nitelendirilebilir.

Kasa tasarımında Razer chroma özelliklerinin olacağı da gelen görsellerden anlaşılıyor. Mouse, klavye, kulaklık gibi ekipmanları ile ilk etapta üretilen bu modellerin oldukça yüksek fiyat aralıklarında olacağı da söylenebilir. Yapılacak teknoloji incelemelerinde nasıl sonuçlar vereceği tam olarak bilinmese de ilk olarak DreamHack Winter 2016 etkinliğinde gösterilmesi planlanmakta ve CES 2016’ta ayrıntılı tanıtımlarının yapılması bekleniyor.

5 thoughts on “Razer ve Lenovo güçlerini birleştirerek muhteşem PC’ler üretecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir