İncelemeler

Philips’ten gözünüzle dost olabilecek iki yeni telefon

Akıllı cihazlarda uzun süreli kullanımların gözlerde yorgunluk oluşturduğu bilinir. Yeni özellikleri ile Philips’ten gözünüzle dost olabilecek iki yeni telefon haberi geldi. Gözleri rahatsız eden akıllı cihaz ekranlarının yaydığı mavi ışıklar olmakta ve Philips kullanıcılarına yeni cihazları ile bu alanda mükemmel bir koruma sunmaktadır.

Philips Sapphire Life V787 ve Philips Sapphire S616 olarak sunulan iki yeni model içerisinde anti- blue görüntüleme teknolojisi yer almaktadır. Bu özellik sayesinde kullanım sırasında oluşan mavi ışığın Yüzde 86 oranında azaltılması bekleniyor. Gelen teknoloji haberlerinde cihazların sahip olduğu teknik özelliklere bakacak olursa S616’da 5.5 inç ekran görünmekte ve 2GB Ram özelliğinin yanında 128 GB microsd kart destekli 16 GB dâhili depolama alanı bulunmaktadır.

Çift sim kart desteği de verilmekte ve arka kamera 13 Mp olurken ön kamera ise 5Mp olmaktadır. Yapılan teknoloji incelemelerinde Life V787 modelde ise 5 inç ekran görünmekte ve kamera özelliklerine bakıldığında aynı detaylar verilmektedir. Kasım ayı içerisinde çıkması beklenen cihazın Türkiye piyasalarına uğrayıp uğramayacağı ise merak konusu olmakta.

2 thoughts on “Philips’ten gözünüzle dost olabilecek iki yeni telefon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir