İncelemeler

iş için dünyanın en gelişmiş tableti Hp Elite X2 1012 tanıtıldı

Hizmet kabiliyeti, yönetilebilirlik, mükemmel güvenlik özellikleri ile iş için dünyanın en gelişmiş tableti Hp Elite X2 1012 tanıtıldı. Oldukça çarpıcı bir tasarımla sunulan tablet, profesyonel kullanımlar için tasarlanmış fonksiyonel özelliklere sahip bir ürün olmakta ve diz üstü bilgisayar rahatlığı sunarak yüksek verim elde etmenize yardımcı oluyor. Yapılan resmi açıklamalarda kullanıcıları için şıklık ve sadeliğin bir arada sunulduğu vurgulanmakta ve oldukça güçlü özellikleri ile iş platformlarının üretkenlik bölümlerine oldukça kaliteli bir destek olarak sunulmaktadır.

Tasarımında alüminyum özellikler göze çarpmakta ve 8.1 mm kalınlığı ve 1 kg’dan hafif yapısı ile mükemmel bir cihaz olmaktadır. 150 derece dönebilen özelliği ile dikkat çekecek gibi görünmekte, bu özellik sayesinde kullanıcıların dik konumda tableti kullanmasına da imkân verilmektedir. Tablette 12 inç ekran özellikleri bulunmakta ve Fuld Hd görüntü özelliklerinin yanında 3:2 görüntü oranı ile pratik kullanımlar sunulmaktadır. Ayrıca ışık durumunu da cihaz kendi kendine ayarlayabilmektedir. Gelen teknoloji haberlerine göre en beğenilecek özelliklerden biri de uzun şarj kullanımları olmaktadır. Windows 10 işletim sistemi ile merter escort gelen cihaz, 6.nesil Intel COre MvPro işlemcisi ile enerji verimliliğini artırmaktadır. SSD teknolojisi kullanılan cihazda sessiz çalışması için fansız soğutma yapılmaktadır. Ayrıca gürültüyü azaltmak için yeni yazılımlar geliştirilmiş olmakta ve bu özellik sayesinde konferans görüşmelerinde net ve kaliteli görüşmeler sağlanabiliyor.

En zorlu iş ortamlarına ayak uyduracak şekilde tasarlanan Elite X2 2012, Corning Gorilla Glass 4 ekran kullanılmıştır. Yapılan teknoloji incelemelerinde çift katmanlı alüminyum kaplama olan bu ürünün profesyonel alanlarda çok fazla kullanılabileceği söylenebilir. Kalemi de oldukça kullanışlı olmakta ve iş için tasarlanmış profesyonel özellikleri ile kalite sağlamaktadır.

One thought on “iş için dünyanın en gelişmiş tableti Hp Elite X2 1012 tanıtıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir