İncelemeler

İPAD PRO ÖN SİPARİŞ ALMAYA BAŞLADI

Eylül ayında duyuruları yapılan İpad Pro ön sipariş almaya başlayacak. Dev ekranlı tablet haberleri yayılmaya başlandığında beri merakları üzerine toplayan Apple, 13 Kasımda satışa sunulacağı tabletle ilgili ön sipariş almaya başladı. Kullanıcıların yoğun ilgisi olması beklenen cihazın piyasaya çıkacağı tarih ile ilgili geri sayım başlamış durumda. 12,9 inç ekranı ile siparişleri alınmaya başlanan cihaz için Samsclub üzerinden detaylar incelenebiliyor ve siparişler verilebiliyor.

İki adet modeli bulunan tabletin 787 dolar olarak belirlenen modelinde 32 GB hafıza sunulmakta, 937 dolar olarak fiyatı belirlenen modelde ise 128 GB’lık bir hafıza yer alacaktır. Kesin çıkış tarihi olarak 13 Kasım belirtilmekte ve tarihten sonra mağazalarda İpad Pro fiziksel olarak ta yer alacaktır. 4 GB Ram ile de oldukça iddialı olan cihaz, Apple A9X işlemci birimi ile de oldukça profesyonel olduğunu göstermektedir. 8 mp arka kamerası ile tabletlerden beklenmeyen bir kamera deneyimi sunmaya hazırlanan cihaz, 4 adet stereo hoparlöre de sahip olmaktadır. Gelen teknoloji haberlerinde parmak izi tarayıcısı kullanılan Pro’nun 10 saat multimedya kullanımına izin verdiği de belirtilmektedir.

Eylül ayında yapılan tanıtımlarda İpad Pro’nun yanında Akıllı Klavye ve Apple Pencil tanıtımları da yapılmıştır. Özellikle Apple Pencil çok zamandır aranan bir eksiklik olarak merakla beklenmekte ve basınca karşı farklı tepkiler verebilme özelliğine sahip olmaktadır. Fiyat olarak ise 99 dolar seçeneği ile piyasalarda olması beklenen kalemin yanında 169 dolar fiyatı ile de akıllı klavyenin aynı anda vitrinlerde yerini alması bekleniyor. Yapılan teknoloji incelemelerinde oldukça üst düzey performanslara sahip olan tabletin karşılaşacağı yoğun ilgi ile yüksek oranda satış başarısı da öngörüler arasında yer almaktadır.

One thought on “İPAD PRO ÖN SİPARİŞ ALMAYA BAŞLADI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir