İncelemeler

İOS 9.2.1

Apple kullanıcılarının şikâyetlerini ve kendi açıklarını dikkate alan Apple yeni güncellemesi ile karşımıza çıktı. Daha önceki sürümlerinde karşılaştığımız ufak tefek güvenlik açıklarını ortadan kaldırırken bir takım mevcut hataları da ortadan kaldıran Apple ,İPhone ve İPad’larda kullanabileceğimiz bir İOS 9.2.1’i sessiz sedasız işleme koydu.

İOS 9.2.1 Hangi Telefon Ve Tabletlerde Kullanılabilecek?

Güncellemeyi İPhone 4s, İPhone 5, İPhone 5s, İPhone 5c, İPhone 6 ve 6 Plus, İPhone 6s ve 6s Plus, İPad Air, İPad Air 2,İPad 2,İPad 3,İPad 4,İPad mini,mini2, mini 3,mini 4 ve İPad Touch 5 bu güncellemeyi destekliyor.

Yeni Sürümün Detayları: Apple ilk olarak 2013 yılında saptanan bir güvenlik problemini ortan kaldırarak kullanıcılarına daha güvenli bir sistem sunuyor. Depolanan çerezlerin hacklenmesini ortadan kaldıran bu sistemle hiçbir tehlike arz etmiyor.

Telefonumuzu Nasıl Güncelleriz?

Güncellemeyi iki yoldan yaparız. Birinci seçenek telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayarak iTunes üzerinden güncellemenizi yapabilirsiniz. İkinci seçenek ise telefonunuzun Ayarlar <Genel < Yazılım Güncelleme yolunu kullanabilirsiniz. Güncelleme yaklaşık olarak 40 MB boyutunda ama cihaza göre farklılıklar gösterebiliyor. Güncellemeyi yaparken telefonunuzun şarjı en az %50 dolu olması veya şarj cihazına bağlı olması gerekmektedir.

Peki, Ya Bundan Sonra?

Şimdi ise gözler İOS 9.3 sürümüne döndü. 9.2.1’e göre çok daha büyük bir güncelleme olduğu zannedilen bu güncelleme beraberinde Night Shif özelliğini de getirmesi muhtemel. Merakla bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir