Genel

ZTE Nubia X8 6GB RAM ile Piyasaya Çıkıyor!

ZTE, Üzerinde barındırmış olduğu hem ekran boyutu hem de özellikleri ile birlikte neredeyse canavar tabiri ile adlandırabileceğimiz yeni Nubia X8 modelini kullanıcılarının huzuruna sunmaya hazırlanıyor. Mobil cihaz sektörü içerisinde son yılların neredeyse en büyük kalkınmasını gerçekleştiren Çin kökenli firmalar içerisinde adından da çok sık bir şekilde söz ettiren ZTE, Yine kullanıcıların karşısına çok güçlü bir telefon ile çıkmaya hazırlanıyor.

q[1]

Çok daha öncesinde internet ortamında AnTuTu raporları ile karşımıza çıkan ve elde edilen sonuç ile Galaxy S7’yi karşı büyük bir fark yaratan Nubia X8, Özellikleri açısından da değişkenlik gösteren yaklaşık olarak üç farklı model ile karşımıza çıkıyor. ZTE firmasının gerçekleştirmiş olDuğu çalışmaları sonucunda; Giriş, Orta ve Üst seviye olarak açıklanan bu üç modelin şu an içerisinde internet ortamında gezen açıklamalara göre teknik özellikleri şu şekilde;

Giriş Seviyesi Nubia X8 Modeli: Üzerinde Snapdragon 820 çipset, 3GB RAM, 32GB sabit depolama alanı, 1080P değerinde bir çözünürlük sunuyor.

Orta Seviye Model: Üzerinde Snapdragon 820 çipset, 4GB RAM, 32 ve 64GB sabit depolama alanı, Quad HD yani 2K ekran.

Üst Seviye Model: Üzerinde Snapdrahon 823 çipset, 6GB RAM, 128 ve 256GB sabit depolama alanı, Ultra HD yani 4K ekran.

gibi farklı özellikleri bulunuyor. ZTE firmasını, Özellikle üst seviye kategorisinde olan X8 versiyonu ile birlikte 6GB RAM ve Snapdragon 823 çipseti bir arada taşıyan birkaç telefon arasına yeni bir cihaz da eklemiş durumda olacak. Şu an içerisinde bu özelikleri sağlayan telefonların sayısı oldukça az durumda.

q2[1]

Yukarıda bahsi geçen üç model için de ekranın boyutu ortak yani 6.44INCH değerinde sınırlandırılmış. Yeni Nubia X8 ailesinin çoğunlukla Phablet kategorisine girdiğini açıklayabiliriz. Cihaz üzerinde tamamen metal tasarım oluşturulması beklenen cihazların basın görsellerinden elde edilen görüntülere de bakarak üründe çift LED Flaş’ın olduğunu söyleyebiliriz. Ürünün fiyatı soracak olursanız henüz net bir açıklama bulunmuyor

ZTE’nin yeni ürünü Nubia X8, 2016 yılının sonlarında doğru piyasada boy göstermesi bekleniyor.

windows 10 enterprise satın al

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir