Genel

Uyurken vücut yağ yakar mı?

Uykuda kilo verme nasıl gerçekleşiyor ve bunu sağlayabilmek adına neler yapılmalı?

 

Her insanın güzel bir fiziğe sahip olmak gibi hayali olmayabilir. Ancak güzel ve bakımlı olmayı seviyor ve bunun için belli uğraşlar veriyorsak, şüphesiz güzel bir vücut hayalimiz vardır. İnsanların bazıları güzel vücut hayali için, diyet, egzersiz bazıları da, akupunktur, liposiction. G5 masaj, zayıflama hapları ya da yardımcı ürünlerle kilo vermeye çalışıyor. Kullanılan ürün ya da başvurulan yolların birçoğu vücuttan su atımı ya da sindirim sistemini hızlandırarak bu işlemi yapıyor. Bazı ürünler ise metabolizmayı hızlandırıyor, yağ yakım merkezlerini çalıştırıyor, iştah kesiyor ve kişilerin zayıflamasına yardımcı oluyor. Bu ürünler veya sistemlerle kilo vermeye çalışanlar ilk etapta başarılı olmuş gibi gözükse de zaman içerisinde eski durumlarına geri dönüyorlar. Hiçbir işlem kalıcı çözümler getirmiyor. Her defasında umutsuzluk ve hayal kırıklıklarıyla baş başa kalıyorlar.

 

Kilo vermenin ve yağ yakışını en iyi seviyede elde etmenin ve bunun kalıcı olmasını sağlamanın yolu, düzenli bir beslenme ve antrenman programıdır. Bu ikilinin yanına bir de düzenli uyku sistemi getirilirse ve bunun ‘yaşam şekli’ halini alması sağlanırsa, ömür boyu sürecek kalıcı bir yola girilmiş olur. Günümüzde diğer yolların insanlara fayda değil zarar verdiği her geçen gün daha fazla kabul görmeye başladı. Yapmakta olduğumuz yanlışları fark ederek bunları hayatınızdan çıkarmak size düzenli hayat ve sağlıklı yaşamı getirir.

 

Başarıncaya kadar durmadan devam edin

 

Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır: “Sebep ortadan kalkmadan sonuç değişmez.” Yaşadığınız her ne olursa olsun, bu sorunların tam anlamıyla ortadan kalkması için sorun tespit edilmelidir. Sorun tespit edildikten sonra çözüm yolları öğrenilmeli ve hemen uygulamaya geçilmelidir. Bu uygulama sırasında bir tek hedefiniz olmalı; amaçladığımız işi başarıncaya kadar durmadan devam etmek… Kadınlar ve uyku hakkında ilginç makalelere Evlenen.kim sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Bizler birçok konuda hedefler belirliyoruz ancak sonunu getirmekte

zorlanıyoruz ve yarım bırakıyoruz. Bunun nedeni hem bize uygun olmayan yolları seçmemiz hem de neyi, neden yaptığımızı tam olarak bilmediğimizdendir. Bir insan kendini ve bedeninin çalışma mekanizmasını tam olarak bilmeden onu doğru bir şekilde kullanamaz. Kişi sahip olduğu bedenin ve beyninin çalışma mekanizmasını iyi tanıdığında hayal edemeyeceği sonuçlar alacaktır. Günümüz dünyası psikolojiyi etkin kullanarak kişilerde olumlu ya da olumsuz önemli sonuçlar elde etmektedir. Elde edilen sonuç kesinlikle hedeflenen sonuçtur. Önemli olan kişinin kendi mekanizmasını en iyi şekilde tanımasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir