Genel

TAG HEUER’IN LÜKS AKILLI SAATİNE İLGİ BÜYÜK

Akıllı saatler içerisinde piyasanın nabzını tutan popüler markaların yanı sıra pek çok farklı markada bu alanda önemli satış başarıları gösteriyor. Bunlardan biri olan Android Wear işletim sistemi ile çalışan TAG Heuer’ın lüks akıllı saatine ilgi büyük olmakta ve giderek artan talepler karşısında firma üretimi artırmaya başladı.
Saatlerin ana vatanı olan İsviçreli olan üretici firma, Kasım ayında ilk tanıtımlarını yaptığı saati ile ilgili siparişlerin yetişmediğini belirtiyor. Android Wear işletim sistemine sahip olan akıllı saat oldukça lüks özellikleri ile de dikkatleri çekiyor. Gelen teknoloji haberlerinde perakende alanında bir aylık zaman zarfında 100 bin sipariş geldiği geliyor ve Tag Heuer bu siparişleri yetiştirebilmek adına üretim hattına hız vermiş durumda gibi görünüyor. Yine kendi üretimleri arasında yer alan Tag Heuer’ın Carrera modeli baz alınarak tasarlanan akıllı saat, Intel üretimi güç özellikleri kullanmaktadır. 1,6 GHz frekans hızına sahip olan çift çekirdekli işlemcisi bulunuyor ve 1,5 inç büyüklüğünde 360*360 p çözünürlüklü çizilmeye dayanıklı bir ekran kullanmaktadır. Safir kristal olarak nitelendirilen ekran camla kaplı olmakta ve LTPS LCD ekran kullanılmakta ve İos aynı zamanda Android işletim sistemlerine uyumlu olarak çalışmaktadır. Pil kapasitesine bakıldığında 410 mAH kapasiteli pil özelliklerinin yanında 1 GB RAM ve 4 GB dahili depolama özellikleri de bulunmaktadır.
IP67 sertifikasının yanında titanyum kasası ile oldukça bir saat olan cihaz, Wİ-fi ve Bluetooth özelliklerine de sahip olmaktadır. Yapılan teknoloji incelemelerinde oldukça beğenilen özelliklere ve performansa sahip olan akıllı saat, fitness faaliyetleri, rüzgâr yönü, hava durumu gibi akıllı telefonlara gelen iletileri takip edebilme imkânı da sunmaktadır. Çift çekirdekli işlemciye sahip olan bu akıllı saatin 2016 yılındaki satış başarısı da gelen diğer rakiplerine göre değişebilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir