Genel

Sony’den 42 MP Fotoğraf Makinesi

Son yılların teknoloji alanında en sağlam ve prestij sahibi markası olan Sony, Akıllı telefon ve Fotoğraf makinesi alanında gerçekten üst düzey modeller üretiyor. Sony RX1R II Kodlu fotoğraf makinesi raflarda yerini aldı. Son derece muazzam ve görsel olarak her anı yakalama şansını veren bu makine sayesinde artık hayatınıza renk gelecek. Diğer kullanmış olduğunuz Fotoğraf makinelerini bir kenara bırakın. Bu makine bambaşka ve daha HD. “ 42 MP” çekim gücüyle beraber, son zamanlarda piyasa da yer alan makinelerin önüne geçmeyi zaten başardı. Sony, yeni fotoğraf makinesiyle piyasa da uzun süre adından söz ettirmek istiyor.

RX1R II Özellikleri

İlk özelliği zaten “42 MP” Olması. FULL HD donanımı ve ekranın görüntüyü tam kapasite üzerinde göstermesiyle beraber, tüm zamanların görsel açıda en saygın makinesi oluyor. LCD tabanlı 3 İnç ekranı var. Ekranı alta bölümden aşağı veya yukarı doğru çıkartabiliyorsunuz. Yani diğer modeller gibi ekran iç içe yapışık durunda değil. Fotoğraf çekerken birçok yeni efekt var. Zaten Makinenin merceği kendisi çevreye duyarlı bir şekilde ayarlama yapıyor. Size de sadece en güzel anları doyumsuz bir şekilde çekmek kalıyor. Son zamanlarda böyle bir makine piyasa da gerçekten yoktu.

Fiyatı

Sony RX1R II modeli çok üstün özelliklere sahip. Ama fiyatı gerçekten el yakıyor. Fiyatı duyunca belki eliniz cebinize gitmez. “9.560 TL” fiyatla piyasadaki raflarda yerini alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir