Genel

MİCROSOFT LUMİA 550, ÖN SİPARİŞ LİSTELERİNDE

6 Ekimde Microsoft firması tanıttığı cihazları arasında üst düzey özellikleri ve uygun fiyatları ile birlikte sunulacak bir model gündeme gelmiştir. Microsoft Lumia 550 ile Windows phone akıllı cihazındaki konforunu, uygun fiyatlarla yaşamak isteyenler için tasarlanmış bir akıllı cihaz olmaktadır.
Yapılan tanıtımların ardından Fransa’da açılan ön satış listelerinde Lumia 550 görülmekte ve piyasa içerisinde giderek artan taleplerin olması beklenmektedir. Cihaz siyah ve beyaz renklerle sunulmakta ve orta seviye kullanıcıları için 129,90 Euro gibi oldukça uygun bir fiyatla sunulmaktadır. Gelen teknoloji haberlerinde satış tarihi ile ilgili bilgi verilmemiş olmakta ancak önümüzdeki haftalarda Avrupa içinde satış listelerinde de yer alması beklenmektedir.
4.7 inç ekranı ve 5 mp ana kamerası ile orta standartlara uygun bir telefon olmaktadır. Yapılan teknoloji incelemelerinde 4 çekirdekli, 1 gb ram ve 8 gb depolama kapasitesine sahip cihazın Snapdragon 210 yonga setini kullanacağı da belirtilmiştir. Pil ömrünün de oldukça mütevazi olduğu gözlenmekte ve Cortex- A7 işlemcisi ile kullanıcılarında memnuniyet oluşturacağı da düşünülmektedir.

3 thoughts on “MİCROSOFT LUMİA 550, ÖN SİPARİŞ LİSTELERİNDE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir